Hiihtokeskus Iso-Syöte

Romekievarintie 126
93280, Isosyöte
etsi kartalta >>

Puhelin: 020 147 6471
Faksi: 0201476471
Internet: www.syote.fi
Sähköposti:

Tiedot:Suomen eteläisin tunturialue kutsuu lumilomailijoita nauttimaan kahden hiihtokeskuksen monipuolisista palveluista.

Vuodenaikojen mukaan vaihtelevat maisemat tarjoavat huikeat puitteet elämykselliseen vapaa-aikaan. Syötteellä voi nauttia talven riemuista ja jylhistä maisemista esimerkiksi lasketellen, lautaillen, hiihdellen, moottorikelkkaillen tai koiravaljakolla.

Silmänruokaa ja hengenravintoa Syötteellä tarjoaa yli 400 metrin korkeuteen merenpinnasta kohoavilta huipuilta avautuvat upeat näkymät ja puhtaan luonnon rauha.

Majoitusvaihtoehtojen runsaus, monipuolisuus ja korkea taso ovat olleet yksi ylpeydenaiheistamme jo useita vuosia. Syötteeltä voi valita mieleisensä majoituksen tasokkaasta hotellihuoneesta vaatimattomaan autiotupaan saakka, hiihtokeskuksen vilkkaan hyörinän keskeltä tai erämaan rauhasta ja hiljaisuudesta.

Käytössäsi ovat sekä rinneravintolat että hotellien ravintolat, joissa pyörii erilaista ohjelmaa läpi talven. Paikallisia makuelämyksiä tarjoaa Ravintola Revontuli uutena tulokkaana Safaritalolla.

Meneville ruokailijoille tarjoamme pizzaa, hampurilaisia ja pikkupurtavaa, mutta halutessasi voit rauhoittua à la carte -listan antimien ääreen.

Tervetuloa viihtymään!

Design © Hi-Vision Oy