Toivolan Mökki- ja Luontopalvelut Ky

Lukkarinmäentie 57
51270, Kutemajärvi
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 504 7229, 040 535 9184
Internet: www.toivolapalvelut.net
Sähköposti:

Tiedot:

Koko yrityksemme toiminta tähtää ekologisuuteen ja elämyksellisyyteen; sitä kutsutaan myös ”slow life” elämäntavaksi. ”Slowari” nauttii elämän pienistä nautinnoista ja kiireettömästä elämänrytmistä.

Meille, tai mökkitalkkarin valmistamalle mökillesi, tullessasi saat unohtaa tehokkuuden; ”hitauden” kautta annat tilaa rentoutumiselle ja luovuudelle.

Kädentaidoissa luonnonmateriaaleista itse tekemällä koet onnistumisen tunteita.

Mökkitalkkaripalvelumme ovat yksilöllisiä ja ihmisläheisiä ja sopivat niin kotiin kuin mökillekin. Yrityksemme vihreänä lankana on nopea ja luottamuksellinen palvelu. Autamme sinua ulko- ja sisäaskareissa. Voit myös halutessa valita valmiin palvelupaketin.

Luontoretkillämme rentoudut ja koet luonnonrauhan. Kulkiessa katselemme maisemaa, kuuntelemme luontoa ja opit palan luonnontuntemusta. Nuotiolla, tulen leikkejä katsellessa, nautimme lämmintä juotavaa tai kokonaisen aterian. Uusimpana aktiviteettina tarjoamme joogaa ja rentoutusta.

Oppaat ovat erä- ja luonto-oppaan koulutuksen saaneita; yrityksen toiminta on turvallisuustarkastettu.

Kuikantupa on käytössä. Se on uusi, viihtyisä tila, missä pidetään kokoukset, kurssit, rentoutukset tai vaikkapa karaoke.


Terveisin: Timo ja Heli

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy