Nastolan Pisarateatteri ry

Taidekeskus Taarasti, Taarastintie 6
15550, Nastola
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 720 4958
Internet: www.nastolanpisarateatteri.net
Sähköposti:

Tiedot:

Nastolan Pisarateatteri ry,

on harrastajateatteri joka on toiminut yhdistyksenä yli 20 vuotta.

Aikojen alussa harrastusryhmä toimi mm. kansalaisopiston näytelmäpiirin nimellä.

Monet vuodet harjoittelimme kansalaisopiston ”tiimoilla” Rakokiven koulun auditoriossa, mutta nykyään toiminta ja harjoitukset ovat talvikautena tiistaisin Ratsutiellä
(Ratsutie 33).

Keväisin, kun ilmat sallii, siirrymme Taidekeskus Taarastiin harjoittelemaan kesän näytelmää.

Harjoitteemme julkaisemme yleensä aina kesän kuluessa, perinteisesti Taidekeskus Taarastin näyttämöllä ja Immilän myllyllä. Näytelmät ovat myös olleet hyvin perinteisesti kesäteatterille ominaisia kappaleita, huumoria ja draamaa sekä kaikkea siltä väliltä.

Olemme tosin kokeilleet muitakin erinäisiä esityspaikkoja, mutta tilat sekä puitteet eivät ole aina olleet niin hyvät.

Taidekeskus Taarastin näyttämö sekä Immilän mylly ovat antaneet sen luonnon kauniin suomen luonnon sen parhaan mahdollisen paikan myös kesäisen näytelmänesittämiseen, riippumatta ilmoista.

Uudistunut Taarasti, katoksineen myös katsojille antaa nyt todella hyvät lähtökohdat tehdä mitä mainiointa kesäteatteria.

Teemme myös yhteistyötä erilaisten kulttuuritahojen kanssa esiintyen tapahtumissa. Esimerkkinä mainittakoon mm. seurakunnan ja meidän yhteiset kirkkonäytelmät sekä myös mm. esiintymiset lastenjuhlissa, päiväkodeissa yms.

Vuosien varrella olemme valmistaneet sekä tehneet erilaisia projekteja, mm. elokuvan sekä tietysti erinäisen määrän näytelmiä, kabareita, joulukuvaelmia yms..

Yrityksen asiasanat:

teatteri näytös esistys

Design © Hi-Vision Oy