HimosMaailma Oy

Länsi-Himoksentie 4
42100, Jämsä
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 150 450
Internet: www.himosmaailma.fi
Sähköposti:

Tiedot:

TILAISUUDET

Vihdoinkin on vapaus valita!
Asiakkaamme ovat esittäneet toiveen, että erilaisille kokouksille ja ryhmätilaisuuksille löytyisi entistä monipuolisempia ja mielenkiintoisempia vaihtoehtoja. Olemme tehneet HimosMaailmassa työtä tämän toiveen toteuttamiseksi.Olemme kehittäneet laajaa palvelutarjontaamme ja koonneet sen yhteen. Nyt voit varata Himoksesta ja sen lähiympäristöstä esimerkiksi yli kahtakymmentä erilaista kokous- ja juhlatilaa. Näihin tiloihin liitettävän runsaan ympärivuotisen oheisohjelma- ja ruokapalvelutarjonnan kanssa voit rakentaa satoja erilaisia yhdistelmiä, jolloin tilaisuutesi ei ole koskaan kahta kertaa samanlainen! Ota yhteys ystävälliseen myyntipalveluumme, niin ideoidaan yhdessä ryhmäsi näköinen kokonaisuus!


MAJOITTUMINEN

Haluatko majoittua Himoksella tai Jämsässä vierailun ajaksi mökkiin, huvilaan, hotelliin, maaseutuhotelliin, motelliin, caravan -alueelle..? HimosMaailmasta löytyvät kaikki nämä vaihtoehdot! Tarjolla on ihania Villa -tyyppisiä taloja isoillekin ryhmille sekä omassa rauhassa että Jokilaakson pikkukaupungin sydämessä. Maaseutuhotelleissa ja Bed and Breakfast -paikoissa yövyt lämminhenkisissä ja kodikkaissa tunnelmissa. Perinteisempää hotelli- ja motellimajoitusta löytyy erinomaisilta keskeisiltä paikoilta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Luonnollisesti suositut mökit ja huvilat eripuolilla Himosta tarjoavat loistavan mahdollisuuden viettää loman omalla porukalla omassa rauhassa.

Tutustu tarjontaan ja mikäli et löydä mieleistä, ota yhteys niin etsimme sopivan. Oheiset majoitukset ovat vain esimerkkejä tarjonnastamme, kauttamme löytyy varmasti sellainen vaihtoehto kuin toivot!


ELÄMYKSET

HimosMaailmasta löytyy elämyksiä ja tekemistä ympäri vuoden pienille ja suurille, säällä kuin säällä! Kiinnostaako eläimellinen meno tai haluatko hurjastella turvallisesti simulaattorimaailmassa? Veli Ähtävän taidegalleriassa saat unohtumattomia kokemuksia hengästyttävän kauniiden puureliefien keskellä. Mitäs jos kävisitkin teatterissa? Tai varaisit ryhmällesi oman yksityisen kamariopperan Kukkaismäkeen? Tarjoa ryhmällesi tai päivänsankarille kokemus, joka vie jalat alta ja jää varmuudella mieleen loppuelämäksi: kuumailmapallolento!

Meiltä löytyvät seikkailut maassa, vedessä ja ilmassa. Mittava elämystarjontamme varmistaa sen, että lomasi tai tilaisuutesi Himoksessa ei halutessasi ole koskaan kahta kertaa samanlainen. Tutustu tarjontaamme ja ota yhteys myyntipalveluun mikäli haluat lisätietoja tai tarjouksen!


RUOKA

Tiesitkö, että HimosMaailmassa on yli tusinan verran ruokapalveluiden tarjoajia, jotka odottavat malttamattomana, että saavat tarjota sinulle kulinaristisia nautintoja. Ruokapaikkamme ovat persoonallisia ja jokaiselle nautiskelijalle löytyy varmasti jotakin slowfoodista fastfoodiin! Varaukset kaikkiin tilausravintoloihin ja avoinna oleviin ravintoloihin onnistuvat HimosMaailman myyntipalvelun kautta.


TERVETULOA!

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy