Tilausravintola Patakukko

Jeppaksenhaka 19
02400, Kirkkonummi
etsi kartalta >>

Puhelin: (010) 836 4100
Internet: www.patakukko.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Tervetuloa tutustumaan ja herkuttelemaan Patakukkoon!

Juhlatilamme

Patakukko tarjoaa viihtyisät puitteet niin pieniin kuin suuriinkin yritystilaisuuksiin ja perhejuhliin. Juhlatiloihimme mahtuu ruokailemaan jopa 100 henkilöä.

Juhlatilamme on kahdessa tasossa, joista ylempi taso on alempaa 1,5 metriä korkeammalla. Juhlatilamme on siis kokonaisuudessaan yhtä avaraa tilaa. Ylemmältä tasanteelta on käynti kauniille ulkoterassille. Alatasanteella sijaitsee baari A-oikeuksin. Juhlatilassamme on erikoisuutena modernit saniteettitilat, joihin olemme toteuttaneet ekologiset kuivakäymälät.

Tarjoiluista vastaa Pitopalvelu Patakukko yli 14 vuoden kokemuksellaan. Valmistamme kaikki ruuat omassa nykyaikaisessa keittiössämme, hyvistä raaka-aineista ja ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet suomalaiseen perinneruokaan sekä nykypäivän pitopöytiin vaativaankin makuun.

Patakukko sijaitsee 3,5 km päässä Kirkkonummen keskustasta, rauhallisessa maalaismaisemassa. Tullessasi voit kokea matkalla perinteisen, kuoppaisen, mummolan hiekkatien ja perillä kohdata omistajaperheen koirat ja kissan.

MAJOITUS

Meillä nyt myös pienimuotoista maatila majoitusta. Ympärivuotista majoitusta tarjoaa pihallamme oleva luhtiaitta. Luhtiaitan yläkerrassa sijaitsevat kaksi 2 hengen huonetta. Kesällä majoitukseen soveltuvat pihallamme olevat kaksi pientä 2 hengen mökkiä.

TILAUSSAUNA

Moderni, täysin uusittu, tilaussaunamme odottaa saunojia. Saunan vieressä on viihtyisä 20 hengen grillikota makkaranpaistoa ja oleskelua varten.

Design © Hi-Vision Oy