Hotelli Uusikuu

Raviradantie 13
50100, Mikkeli
etsi kartalta >>

Puhelin: 015 221 5420 Arkisin 9-15
Internet: www.uusikuu.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Hotelli Uusikuu sijaitsee Mikkelin keskustan tuntumassa osoitteessa Raviradantie 13.

Ympäristössä ovat kulttuurielämyksiä tarjoamassa konsertti- ja kongressitalo Mikaeli sekä urheiluelämyksiä, opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksia jäähalli, ravirata ja joukko ammatillisia oppilaitoksia. Luonnonkaunis Kalevankankaan urheilu- ja ulkoilualue tarjoaa lisäksi ihanteelliset puitteet ulkoilulle.

Hotellimme kohderyhmänä ovat sekä työ- että vapaa-ajan matkustajat.

Edullinen hinta- ja varustelutaso sekä hotellin sijainti ovat etu niin opiskelijoille, lapsiperheille, seuroille, erilaisille ryhmille kuin kulttuurimatkailijoillekin.

Autoilijan on helppo tulla Hotelli Uusikuuhun. Piha-alueella on runsaasti pysäköintitilaa ja pysäköinti on hotellivieraille ilmaista.

Hotelli Uusikuussa voi majoittua yleistä hintatasoa edullisemmin. Hotellissa ei ole varsinaista vastaanottoa vaan asiakkaat varaavat ja maksavat huoneet Internetissä. Mahdollisissa ongelmatilanteissa palvelemme hotelliin saapuvia, tai siellä jo asuvia puhelinpäivystyksessä ympäri vuorokauden. Puhelinmyynti- ja asiakaspalvelunumerossamme (015) 2215 420 otamme myös majoitusvarauksia arkisin ma-pe kello 9-15.

Asiakkaalle annettavassa varausvahvistuksessa mainitaan henkilökohtainen ovikoodi, jolla pääsee huoneeseen sekä aamiaistilaan.Täällä nukut hyvin!

Hotelli Uusikuussa on 49 majoitushuonetta, joissa on majoitusmahdollisuus 1-4 henkilölle. Hotellissa on myös yksi pihatasossa oleva liikuntaesteiselle tarkoitettu 2 hengen Inva-huone, joka soveltuu myös pyörätuolilla liikkuvalle.

Hotelli Uusikuun huoneet ovat sisustukseltaan lähes samanlaisia, tilavia (22-24 m²), viihtyisiä ja hyvin varusteltuja. Hinta on aina sama 59 ?/vrk, vaikka yöpyjiä olisi 1 tai 4. Aamukahvi sisältyy huoneen hintaan.

Hyvät vuoteet mahdollistavat levolliset unet. Huoneen vuodesohva taipuu hetkessä kahden hengen vuoteeksi. Jokaisessa huoneessa on liinavaatteet, pyyhkeet, peitteet ja tyynyt neljälle hengelle.

Kaikkien huoneiden varusteluun kuuluu myös jääkaappi, vedenkeitin, televisio, vaatekaappi ja wc-kylpyhuone. Lisäksi jokaisessa huoneessa on kaksi työpöytää ja kaksi työtuolia.

Yrityksen asiasanat:

matkailu

Design © Hi-Vision Oy