Lokinpesä

Rauhantie 3 A 2
49700, Miehikkälä
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 252 111
Internet: www.lokinpesa.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Omarantainen merenrantahuvila Virolahdella.

Vuokraa huvila lomaasi tai muuta tarvettasi varten ympäri vuoden. Huvila sijaitsee Itäisen Suomenlahden rannalla, Virolahden Siikasaarella, rauhallisella ja suojaisella merenrantatontilla jonne autotie on perille asti. Ympärillä on laajat valtion ja kylän kalastusalueet sekä runsaasti virkistys- marjastus- ja sienestys mahdollisuuksia.

HUVILAN VARUSTELU:

Tupakeittiössä on normaali keittiövarustus sisältäen mm. sähköhellan ja astianpesu-koneen. Astiasto on tarkoitettu 8:lle hengelle sekä ruuan laitto välineet. Alakerrassa on lisäksi kaksi makuuhuonetta ja puilla lämmitettävä sauna sekä pesuhuone jossa suihku ja wc. Yläkerrassa on 2+2 vuodepaikkaa sekä tv/videot. Portaissa on lapsiportit. Vuodepaikoissa on peite ja tyyny, ei lakanoita.

HARRASTUSMAHDOLLISUUDET:

Huvilan lähiympäristössä on kesällä erinomaiset mahdollisuudet harrastaa luonnossa liikkumista, lenkkeilyä, pyöräilyä, marjastusta ja sienestystä. Meri tarjoaa hyvät mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn, souteluun, melontaan ja tietysti uimiseen. Alueelta löytyy myös itäisen Suomenlahden kansallispuisto ja siihen kuuluva Pisin luonnonkaunis saari, jonne voi rantautua ja paistella makkaraa odotellessa kalan käyntiä pyydykseen.

Talvella voitte tulla hiihtämään, kelkkailemaan, pilkkimään tai vaikka vain nauttimaan kauniista talvimaisemasta. Mikä sen mukavampaa kun hiihtolenkin jälkeen lämmittää sauna ja kuunnella hiljaisuutta.

PALVELUT:

Lähin pankki on naapurikylässä Virojoella n. 20 km päässä huvilasta. Klamilan kylässä on ruokakauppa, huoltoasema, postipalvelut sekä ravintola. Lähin taksi on Ravijoen kylässä. Harjun oppimiskeskuksella on mahdollisuus kokeilla ratsastusta.

Design © Hi-Vision Oy