Saimaan Loma-Hovi

Lomahovintie 3
56100, Ruokolahti
etsi kartalta >>

Puhelin: (05) 434 1133
Faksi: (05) 434 1895
Internet: www.lomahovi.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Aamiaismajoitusta Ruokolahden keskustaajamassa. Saimaan rannalla, omassa rauhassaan sijaitseva Saimaan Loma-Hovi tarjoaa kelpo puitteet ja viihtyisät majoitustilat noin 30 henkilölle. Saimaan Loma-Hovin tilat muuntuvat niin syntymäpäivä- ja hääjuhliin kuin esim. pikkujouluihin ja koulutustilaisuuksiin.

Päärakennuksen huoneisiin (12kpl) sopii 2–4 henkilöä, kesäaikana lisätilaa tuovat viehättävät aittamökit (7kpl) rannan tuntumassa.

Takkahuone on yhteistila, jossa on mukava muistella menneen päivän retkiä ja suunnitella huomisen ohjelmaa. Saunan makeissa löylyissä haihtuvat arjen huolet, kesäisin rantasaunasta pääsee päätteksi Saimaan syliin vilvoittelemaan.

Loma-Hovin päärakennuksen raikkaissa ja viihtyisissä huoneissa on tilaa 2–4 henkilölle. Kaikissa huoneissa on wc, suihku ja televisio. Puhtaat liinavaattet ja pyyhkeet sisältyvät huoneen hintaan. Sauna, kesäaikaan myös rantasauna, on vuokrattavissa erikseen. Loma-Hovissa on mahdollisuus pyykinpesuun ja -kuivaukseen.

Viihtyisä ravintola tarjoaa maukasta kotiruokaa ja ruokalistaa voi soveltaa tilaisuuden mukaan. Ravintolassa on A-oikeudet.

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy