Vesilahden seurakunta

Pappilantie 1
37470, Vesilahti
etsi kartalta >>

Puhelin: (03) 373 8023
Faksi: (03) 225 5612
Internet: www.vesilahdenseurakunta.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Kirkkoherranvirastomme on avoinna
maanantai ja tiistai 9 - 15
keskiviikko 9 - 12
torstai 12 - 18
perjantai 9 - 13

Seurakuntamme ajankohtaisiin tiedotteisiin pääset suoraan tästä.

Linkit:

Vesilahden seurakunnan Facebook-sivu
Kangasalan rovastikunnan keskustelufoorumi
Fleimin verkkosivujen yhteisöpalvelut (Kristillinen nuortenlehti)
Seurakunna oma esirukouspalvelu


Vesilahden seurakunta NYT ja tulevaisuudessa:
Tavoitteenamme on, että...

..seurakunta ja ylipäätänsä kirkko ovat siellä, missä sen jäsenetkin. Vesilahden seurakunta löytää tien jäsentensä luokse. Seurakunnan toiminta on aitoa vuorovaikutusta, jossa sen jokaisella jäsenellä on tarve ja halu vastaanottaa ja jakaa muille siitä, mitä itse on saanut.

..Vesilahden seurakunta lähtee toimintansa suunnittelussa ja toteutuksessa siitä, mitä seurakuntalaiset kaipaavat ja haluavat. Tällä tavoin luodaan edellytykset ihmisten aidolle sitoutumiselle seurakunnan jäsenyyteen. Kyse ei ole pelkästään siitä, mitä itse voi saada vaan myös siitä, mitä itse voi antaa.

..Vesilahden seurakunnan rakenteet eivät ole itse tarkoitus, vaan väline: tukitoimintoja, jotka mahdollistavat joustavan, suunnitelmallisen ja tarkoituksenmukaisen toiminnan.

..aito vuorovaikutus mahdollistaa palautteen antamisen ja saamisen. Seurakunnan toiminta suunnitellaan ja toteutetaan seurakuntalaisten tarpeista mukaan.

..toisen ihmisen kohtaaminen on jokaiselle annettu haaste sekä tehtävä. Arkidiakonia on jokaisen oikeus ja velvollisuus.

..Vesilahden seurakunta on perhekeskeinen, elinvoimainen, talkoohenkinen, työkykyinen, avarakatseinen, kansainvälinen, helposti lähestyttävä, ihmisläheinen, Jumalan sanaan uskova sekä sen pohjalta toimiva.

Design © Hi-Vision Oy