Domin Rental Apartments

Uudenmaankatu 4-6 H
00120, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 687 7940
Matkapuhelin: 050 558 3110
Internet: www.dominrental.com
Sähköposti:

Tiedot:

Yksiöt

Tarjoamme käyttöönne yksiöitä, joiden koko vaihtelee pienistä tehokodeista avariin studioihin. Kaikki asuntomme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

Viihtyisästi sisustetut ja erinomaisesti varustellut yksiömme toimivat hyvin tilapäiskotina tai esimerkiksi kaupunkiloman majoituspaikkana. Pääkaupunkiseudun runsas kulttuuritarjonta antaa mahdollisuuden vaikka vain viikonlopun kestävään mutta paljon pidempään positiivisesti vaikuttavaan vaihteluun.


Kaksiot

Kaksiomme ovat täysin varusteltuja, heti asuttavia koteja. Keskustakaksiossa asut mielellään pidempään, määräämätöntä ajanjaksoa esim. työkomennuksella tai koulutuksessa.

Kaksioissamme on hyvät vuoteet 1-2 hengelle ja lisäksi on vuodesohva tai lisävuodemahdollisuus. Nukut hyvin asuntojemme erinomaisissa sängyissä. Elät normaalia elämää ja rentoudut työpäivän jälkeen. Voit kutsua perheen välillä Helsinkiin viikonloppuisin.

Hintaamme sisältyy viikkosiivous ja liinavaatteiden vaihto.


Perhe

Voit asua kuin omassa kodissasi; laittaa ruokaa, pestä pyykkiä, työskennellä, kutsua vieraita ja rentoutua. Huoneistoissa on 2-3 makuuhuonetta.

Isot asunnot sopivat sekä yrityskäyttöön että perheille. Oma makuuhuone antaa työkomennukseen osallistuvalle oman rauhan.

Perheelle muutaman viikon väliaikainen asuminen Helsingissä voi tuoda kaivattua vaihtelua arkirutiineihin. Lastensängyn ja syöttötuolin toimitamme pyydettäessä. Useissa asunnoissa on oma sauna. Auton parkkeerausmahdollisuus vaihtelee asuntokohtaisesti. Isot asuntomme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa, kuten Kampissa, Ullanlinnassa ja Katajanokalla.

Hinta sisältää viikkosiivouksen ja liinavaatteiden vaihdon viikottain.

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy