LAURILAN LOMAMÖKIT

Vesilahdentie 83
37500, Lempäälä
etsi kartalta >>

Puhelin: (03) 375 0147
Matkapuhelin: 0400 834 047
Faksi: (03) 375 3147
Internet: www.saunalahti.fi/hein

Tiedot:

Laadukkaita MALO-luokiteltuja talviasuttavia LOMAMÖKKEJÄ Pyhäjärven vesistön puustoisella rannalla Näppilän tilalla. Viihtyisä, perinteinen maaseutuympäristö LEMPÄÄLÄSSÄ 3,5 km keskustasta, 25 km Tampereelta etelään, 130 km Turusta, 160 km Helsingistä. Hyvä junayhteys sähköjunalla.

Jokaisessa mökissä on SAUNA ja suihku, täydellinen KEITTIÖ ja oma VENE. Lähes kaikissa mökeissä sisä-WC, pyykkikone ja isommissa myös vaatteiden kuivauskaappi. Hyvät kalavedet, KALASTUPAIKAT neuvotaan, jokaisella mökillä kalastusoikeus. Valtion kalastusmaksun voi maksaa mökillä. Mökkien lähellä on Toutosenselkä, joka on tiettävästi Suomen paras kuhavesi.

PIHAPIRTTI, vastavalmistunut kokous- ja juhlatila n. 30 henkilölle. AV-välineet, takka, hyvä keittiö, wc:t, infrapunasauna ja suihku sekä majoitustilaa yläkerrassa n. 10:lle.

Tilalla myös vanha ISO SAVUSAUNA vilpolalla, juuri kunnostettu, ja KYLPYTYNNYRI. Vuokraus MYÖS RYHMILLE.

Koirien ja muiden LEMMIKKIELÄINTEN tuonnista SOVITTAVA aina erikseen.

Yöpyjät EIVÄT SAA KÄYTTÄÄ MAKUUPUSSEJA. On oltava omat LIINAVAATTEET (lakanat, tyynyliina ja pyyhe) mukana tai vuokrattava ne mökin yhteydessä. Liinavaatteiden vuokra on 10 euroa hengeltä.

Ateriapalveluja tilauksesta.

Design © Hi-Vision Oy