Hotelli Ylläs Saaga

Iso-Ylläksentie 42
95980, Ylläsjärvi
etsi kartalta >>

Puhelin: (016) 215 8000
Internet: www.yllassaaga.com
Sähköposti:

Tiedot:

Ylläksen uusin ja palveluiltaan monipuolisin ympärivuotinen rinnehotelli valmistui keväällä 2003 Sport Resort Ylläksen ytimeen.

Hotellista avautuu uskomaton tunturimaisema jopa 100 kilometrin päähän; taideteos, joka on vuoden jokaisena päivänä erilainen.

Sijainti rinteessä tekee hotellista myös vaivattoman ski-in ski-out -kohteen. Pääset suoraan ovesta rinteeseen, ladulle tai patikoimaan.

Upea allasosasto porealtaineen ja höyrysaunoineen tarjoaa oivat mahdollisuudet rentoutumiseen.

Saagan yhteyteen on valmistunut myös SaagaChalets huoneistohotelli. Chaletsissa yhdistyy korkeatasoinen loma-asuminen ja kattava palvelukokonaisuus. Rakennuksessa on korkeatasoisia saunallisia kaksioita ja kolmioita.

Hiihtokeskuksen päärakennuksen yhteyteen valmistui huoneistohotelli Saaga SkiChalets ja näiden läheisyyteen valmistui huoneistohotelli Saaga NordicChalets. Rakennuksessa on korkeatasoisia saunallisia kaksioita ja kolmioita.

Hotellin luonnonläheinen ja omaperäinen arkkitehtuuri yhdistettynä mukavan rentoon palveluun takaa viihtyisiä hetkiä niin lomamatkaajalle kuin kokous- ja konferenssivieraallekin.

Hotellin välittömään läheisyyteen valmistui hiihtolomille 2008 kokonaan uusi palvelukeskus liiketiloineen, hiihtokeskuspalveluineen ja ravintolamaailmoineen sekä Ylläs 1- Gondolihissi. Viihtyisä 8 hengen gondoli vie asiakkaat huipulle mukavasti ja vaivattomasti.

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy