Arena Center Oy, Ed Station

Alakiventie 2
00920, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (020) 710 9900
Faksi: (020) 710 9916
Internet: arenacenter.fi
Sähköposti: ,

Tiedot:

Arena Center Oy on yksityinen liikunta- ja viihdepalveluita tarjoava yritys Helsingin alueella. Toimipisteitä on kolme ja ne sijaitsevat Hakaniemessä, Myllypurossa ja Ruskeasuolla. Arena Center Oy:n perustivat salibandymiehet Jarmo Perttilä ja Heikki Vienola. Nykyinen viihdekeskusketju aloitti toimintansa Helsingin Vartiokylästä yhden sählykentän voimin vuonna 1993.

Arena Center Oy:n liikeidea on tarjota laajassa mittakaavassa tasokkaita ja elämyksellisiä liikunta- ja viihdepalveluja, korkeatasoisia kokous- ja saunatilapaketteja sekä salibandyturnauksia ja muita tapahtumia niin yrityksille, seuroille, joukkueille sekä yksityisille asiakkaille.

Kolmessa toimipisteessä pelataan mm. salibandya, sählya, futsalia, käsipalloa, koripalloa ja sulkapalloa. Myllypuron pisteestä (ED Station) löytyvät lisäksi 12-ratainen Down Under Bowling -viihdekeilahalli sekä kokous-, kabinetti- ja saunatiloja vaativaankin makuun. Hakaniemessä (Jaffa Station) lapsia viihdyttää lisäksi ympäri vuoden Helsingin Leikkiluola. Kaikista toimipisteistä löytyvät lisäksi kahvio-ravintolat sekä SportShop -varustemyymälät.

Arena Centerin halleissa toteutuu vuosittain reilut 2,3 miljoonaa liikunnallista käyntikertaa. Arena Center on siis aika mittava liikuttaja pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja Arena Centerin laajasta tuotetarjonnasta löydät kotisivuiltamme. Toinen vaihtoehto tutustua tuotevalikoimaan on tulla käymään paikan päällä.

Design © Hi-Vision Oy