Pietilän Lomatalot

Peuralantie 217
69440, Lestijärvi
etsi kartalta >>

Puhelin: (06) 863 8814
Matkapuhelin: 0400 830 995
Faksi: (06) 863 8814
Internet: www.pietilanlomatalot.net
Sähköposti:

Tiedot:

Pietilän tila sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, Lestijärven rannalla, rauhallisella erämaa-alueella. Se on ollut jo vuosikausia jahtiväen suosiossa, eikä ihme: tarjoaahan se erinomaiset mahdollisuudet niin kalastus- kuin jahtilomankin viettoon. Pietilän lomatalot toivottaa tervetulleeksi suuretkin metsästys- ja kalastusporukat. Metsästysvieraiden käytössä ovat Pietilän omat 500 hehtaarin kokoiset maa-alueet ja ellei tämä riitä, metsähallituksen 24 000 hehtaarin maa-alueet riittävät varmasti kriittisemmällekin vieraalle. Riistaa alueilla on yllin kyllin, mm. metsälintuja, sorsia, hanhia ja jäniksiä. Metsästysluvista pitää isäntäväki huolen - haluamallasi tavalla. Kalastuksen ystäville löytyy hyviä kalapaikkoja Lestijärven ja Lestijoen alueelta - näillä seuduilla elelevät myös harjukset ja taimenet.

Kokeilkaa myös Lestijoen laskua kanootilla, nuotanvetoa isäntäväen kanssa tai perinneruokien valmistusta. Myös uintimahdollisuudet ovat mainiot: matala, hiekkapohjainen ranta houkuttelee virkistävään pulahdukseen, tietenkin sihisevien löylyjen jälkeen. Mutta mikään ei ole tunnelmallisempaa kuin istua tuvassa ja kerrata päivän kokemuksia takkatulen lempeässä lämmössä.

Eri mökki- ja lomavaihtoehdot ovat ajankohtaisesti esitellyt näillä kotisivuilla. Lisätietoja Pietilän lomataloista saatte yhteystiedot-sivulla olevista numeroista ja sähköpostiosoitteesta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.

Design © Hi-Vision Oy