Luomajärven Hevoskievari Oy

Luomajärventie 34
39500, Ikaalinen
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0500 231 855
Faksi: (03) 448 5443
Internet: www.hevoskievari.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Uskomme, että kun tekee jotakin suoraan sydämestä, se näkyy ja välittyy vieraillemme. Luomme olon tervetulleeksi ja helpoksi olemalla oma itsemme. Emme maalaile tähtiä taivaalle, vaan tuomme osaamisemme ja ammattitaitomme sellaisenaan esille. Se riittää.

Työssämme auttaa myös ympäristö. Hevoskievari sijaitsee keskellä kauneinta maalaisidylliä. Seuraamme, kuinka vieraidemme olemus rentoutuu pikkuhiljaa ja arki unohtuu. Mahtavaa. Kukapa voisi vastustaa luontoa, hiljaisuutta, erilaisia tuoksuja… niin siis myös hevosen tuoksua (ok, jotkut kyllä voivat vastustaa sitä, mutta hevosen tuoksuttelu on meillä täysin vapaaehtoista).Eläimet ovat meille kaikki kaikessa.

Meidän perheessä on pari lammasta, loistava herätyskello (kukko), joka kylläkin kaipaisi vireyttä ääneen sekä ripauksen lisää ajantajua. Sitten löytyy kana, koska kukothan yksinkertaisesti tarvitsevat kanan rinnalleen, vai mitä? Lisäksi viisi kissaa, joista kaksi on asunut täällä jo monta vuotta kauemmin kuin me… koira, jonka ehkä jotkut ovatkin jo tavanneet ja varmasti muistavat suurehkosta koostaan ja lempeästä luonteestaan. Koiramme Taco saattaa olla suuri missä vain muualla, onhan hän tanskandoggi. Täällä hevostilalla koko suhteutetaan kuitenkin muiden asukkaiden kokoon eli hevosiin, joita meillä on reilu kymmenkunta. Kaikki mahtavia ja kilttejä, tietenkin. Persoonia jokainen. Hevosemme ovat rautaisia ammattilaisia hommassaan ja saattaneet monet ensikertalaiset ratsastuksen lumoihin.

Tässä lyhykäisyydessään keitä olemme ja mikä on filosofiamme työssä sekä muussa elämässä.Toivottavasti tapaamme pian!

Satu ja Mika

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy