Karhunsalmen lomamökit

Alismäentie 3
03620, Karkkila
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 710 437
Internet: www.karhunsalmenlomamokit.com
Sähköposti:

Tiedot:

Tervetuloa viettämään aikaa Karhunsalmen mökillemme Karkkilaan. Mökki sijaitsee Vähävesi-nimisen järven rannalla osoitteessa Vähävedentie 312. Alue on rauhallista erämaa-aluetta n. 13 km:n etäisyydellä Karkkilan keskustasta. Hyvä tie johtaa perille. Alueella on hyvät maastot ulkoilemiseen, marjastukseen ja sienestämiseen.

Karkkilan keskustasta löytyy monia kiinnostavia tutustumiskohteita. Esimerkiksi Valimomuseo näyttelyineen, Fagerkullan työläiskortteli ja Karkkilan kirkko ovat tutustumisen arvoisia paikkoja. Perjantaisin klo 7-13 sekä kesällä tiistai-iltapäivisin Karkkilassa on vilkas tori. Sieltä löytyvät tuoreet leivät ja kalat mökkieväiksi. Tutustu lisää Karkkilan sivuilta netistä.

Talvisin on mahdollista lasketella Alhovuoressa, jonne on mökiltä n. 20km. Myös Vihti Ski Center (25km.) löytyy läheltä. Vihdissä (n.20km) on golfaajille Hillside Golf. Karkkilassa on myös erinomaiset koskikalastusmahdollisuudet.

Opastamme uudet asiakkaat paikan päälle henkilökohtaisesti. Lemmikit voi ottaa mökille mukaan. Vuokrasopimuksissa noudatamme mm. Lomarenkaan käyttämiä yleisiä itsepalvelulomakohteiden vuokraehtoja.

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy