Maxill Oy

Korkeavuorenkatu 4
00150, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 638 873
Internet: www.maxill.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Vuonna 1992 perustettu Maxill tunnetaan ravintolana, jonka leppoisa ilmapiiri on sekä keittiön että uskollisen asiakaskunnan ansiota.

Lounas tarjotaan arkisin klo 12.00-16.00. Kaksi kertaa viikossa vaihtuva lounaslista on saanut paljon kiitosta muun muassa runsaista, raikkaista salaateista, hyvästä kotiruoasta ja tuoreesta kalasta.

A la carte-lista perustuu kansainväliseen keittiöön. Keittiömestari Jarkko Kinnusen luotsaama keittiö tekee tyylipuhdasta ja rehellistä ruokaa. Vaikutteita saadaan eniten Ranskasta, Italiasta ja Skandinaviasta. Neljä kertaa vuodessa vaihtuvan a la carte-listan lisäksi tarjolla on päivittäin vaihtuva suositusannos. Maxill on myös varma valinta teatterin, oopperan ja leffan jälkeiseen myöhäiseen illalliseen, sillä keittiö ottaa tilauksia vastaan viikolla vielä klo 23 ja viikonloppuisin klo 24 asti.

Maxillin baari on tyylikäs ja intiimi kohtaamispaikka. Baarin monipuolisesta tarjonnasta mainittakoon loistava espresso, laaja valikoima viinejä lasista, tyylipuhdas GT, ja lasista saatava samppanja.


Tervetuloa!

Yrityksen asiasanat:

ravintola ruokailupaikka lounas

Design © Hi-Vision Oy