Ravintola Timbaali Oy

Välikatu 8 - Jokikatu 43
06100, Porvoo
etsi kartalta >>

Puhelin: (019) 523 1020
Faksi: (019) 523 1092
Internet: www.timbaali.com
Sähköposti:

Tiedot:

Timbaali, Suomen ainoa etanoihin erikoistunut ravintola
Ravintola Timbaali - Keltainen sali

Vanhan raatihuoneen takana, keskellä vanhaa Porvoota sijaitsevassa Timbaalissa, siirryt helposti menneen ajan tunnelmaan. Ravintolan paikalla on ollut asutusta tiettävästi jo keskiajalla ja nykyinen rakennus on valmistunut Porvoon palon jälkeen 1790 luvulla. Rakennuksessa on asunut ja harjoittanut ammattejaan Porvoolaisia merkkihenkilöitä räätäleistä dagerrokuvaajiin. Timbaalin kiinteistössä on ollut tiettävästi useampiakin ravintoloita joista viimeisin, eli Timbaali on ollut toiminnassa vuodesta 1999.

Ravintolassa on neljä idyllistä salia joihin mahtuu yhteensä n. sata ruokailijaa. Kesäisin Porvoon idyllisimmällä terassilla nautit tirisevät etanat tai vaikkapa lasillisen viiniä.

Timbaalin huolella valitut viinit ovat myös tutustumisen arvoisia. Ravintolasta on mahdollisuus ostaa mukaan etanatuotteita.

Timbaalin perusti ex-missi Merja Tammi puolisonsa Ari Koveron kanssa. Merja ja Ari myivät ravintolatoimintansa 2005 perustetulle Timbaali Oy:lle, jonka omistajat ovat talon entisiä työntekijöitä.

Yrityksen asiasanat:

ravintola ruokailupaikka kokous

Design © Hi-Vision Oy