Ravintola Piano

Rauhankatu 15
00170, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 692 2230
Internet: www.ravintolapiano.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Tervetuloa ravintolaan jossa ei ole mitään trendikästä.
Hyvä ruoka. Hyvä palvelu. Hyvät ihmiset

Piano ei ole trendipaikka, koska trendipaikat ovat kaikki samanlaisia, väriä lukuun ottamatta. Niiden asiakkaita ei juuri esiinny luonnossa, sillä he elävät vain öisin. Heidän kahden rivin pituiset mielipiteensä voi lukea trendisettereiden äänenkannattajista.

Miksi me arvostelisimme toisia, kun voimme kehua itseämme? Seuraavassa hieman itsekehua.
Meillä ei ole VIP-huoneita, joihin kulloisetkin Viivit ja Saimit voisivat paeta rahvaan katsetta ja keventää julkisuuden raskasta taakkaa. Meidän mielestämme VIP-huoneet ovat kuin häkkikanaloita. Piano kasvattaisi vapaita kanoja, jos meillä niitä kävisi.

Meillä on pelkästään VIP-asiakkaita ja koko ravintolasali on VIP-huone. Myös keittiö on VIP-tila. Se ei ole kaikille avoin.

Jokainen Pianon kynnyksen ylittänyt saa näkymättömän VIP-kortin, koska jokainen asiakas on meille erittäin tärkeä henkilö. Meillä on aika paljon VIP-henkilöitä ja jäsenistön määrä kasvaa. Hyvä niin, koska Piano ei ole meille harraste, vaan elinkeino. Olemme ahneita työlle, ja tottuneet siihen.

Parhaat kokemukset ovat elämyksiä ja parhaista elämyksistä syntyy muistoja. Piano on monen mielestä Helsingin paras vaihtoehtobaari, ja me pyrimme siihen, että siitä jäisi muisto.
Itsekehulla ei voi paljon vaikuttaa. Sillä voi munata itsensä, jos kehuilla ei ole katetta. Siksi toivomme sinunkin tulevan VIP-vieraaksemme hakemaan muiston, johon voit palata.

Yrityksen asiasanat:

ravintola ruokailupaikka

Design © Hi-Vision Oy