Hirviniemi

Sahloistentie 233
42440, Koskenpää
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 560 1901
Internet: www.hirviniemi.fi
Sähköposti:

Tiedot:

HIRVINIEMEN PÄÄRAKENNUS
Kaksikerroksinen loma-asunto ympärivuotiseen vuokraukseen puhtaan Pettämä-järven niemekkeessä valoisalla tontilla. Rakennusvuosi 1968, peruskorjaus/laajennus 02-05. Rakennuksesta rantaan noin 20 metriä, rantakallio viettää vesirajaan, uimaranta matala ja kovapohjainen. Rannassa vene ja laiturit. Keittiössä astiat ja ruokailuvälineet 20 hengelle.

Alakerta
Tilavassa tuvassa levitettävät laverisängyt 2 kpl, takka ja pirttikalusto. Makuuhuone noin 10 m2 kahdella erillisellä vuoteella. Keittiö ja erillinen tupaan avautuva ruokailutila. Samassa rakennuksessa puilla lämpiävä tilava sauna, saunassa lämminvesivaraaja ja suihku/lavuaari.
Saunan pukuhuoneessa erillinen WC. Järvelle avautuvalla katetulla pääkuistilla ulkokalusteet ja keinu, saunan sisäänkäynnin yhteydessä rakennuksen mittainen vilvoittelukuisti.
Pihassa puilla toimiva ulkogrilli, lasten leikkipaikka ja auton lämmityspistoke.Alakerran lämmin pinta-ala 76m2ja katetut kuistit 26m2.

Yläkerta
Kaksi tilavaa huonetta, vuodepaikkoja 3+6 ja lastensänky. Yläkerran päädyssä järvelle avautuva katettu kuisti ja ulkokalusteet. Yläkerran lämmin pinta-ala 50 m2 ja kuisti 16m2.
Lisätietoja sekä henkilömäärään ja ajankohtaan pohjautuvan tarjoushinnan saatte sähköpostilla.

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy