Anjalankosken teatteri

Rautakorventie 17
46800, Anjalankoski
etsi kartalta >>

Puhelin: 040 583 1615
Matkapuhelin: 040 830 4644
Internet: www.anjalankoskenteatteri.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Toimintaamme pyörittää Anjalankosken teatterin kannatusyhdistys ry, joka on perustettu 1978. Vuonna 1926 rakennetussa, ja kaupungin omistamassa Myllykosken vanhassa työväentalo–kiinteistössä harjoitellaan parhaimmillaan kolmea eri näytelmää lasten ryhmän, nuorten ryhmän sekä aikuisikäisten teatterin tekijöiden toimesta. Eikä ole harvinaista, että siinä sivussa kasataan meiltä tilattua erillisohjelmaa. Vuoden mittaan tuotamme 3–5 ensi-iltaa yleisömme arvioitavaksi.

Näytelmien valmistamisessa käytämme ulkopuolisia ammattiohjaajia ja aina he ovat palkkansa ansainneet. Oman talon väkeen kuuluvat lasten– ja nuorten ryhmien vetäjät ohjaavat ryhmien näytelmät talkoilla. Talkoillahan harrastajateatterissa tehdään lähes kaikki muukin mikä kuuluu teatterin tekemiseen.

Aktiivisten ja harrastukseensa antautuneiden teatterilaisten, hyvien yhteistyökumppaneiden sekä yleisömme avulla tulemme jatkossakin tuottamaan esityksiä, jotka nähtyään katsoja voi tuntea ilon ja hauskuuden pirskahduksia, surun ja kaipauksen kouraisuja, hellyyden ja rakkauden väristyksiä tai ihan mitä vaan, mutta aina jotakin.

Anjalankosken teatterin historia on tarjonnut katsojilleen ihmismielen tuntemuksia laidasta laitaan. Nämä ovat useasti purkautuneet palautteiksi, jotka ovat kuin valoja teatterin tekemisen mutkaisella ja jatkuvasti vastauksia hakevalla tiellä. Olemme aidosti iloinneet myönteisistä viesteistä, mutta emme suinkaan ylpistyneitä niistä. Emme ole pahastuneet kriittisistä arvioista, vaan poimineet niistä ne oleelliset, jotka ovat auttaneet meitä vastaamaan katsojiemme odotuksiin harrastajateatterin—ah, niin antoisalla–joskin välillä kivikkoisella tiellä. Teatterin saama palaute on tekijöille rikkautta.

Yrityksen asiasanat:

teatteri esitys näytös

Design © Hi-Vision Oy