Ravintola Juhana I

Kankolankatu 1
15950, Lahti
etsi kartalta >>

Puhelin: (0106) 664 645
Internet: www.ravintolajuhana.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Tervetuloa tunnelmalliseen ravintolaan hyvien makujen ja ystävällisen palvelun maailmaan!

Ravintola Juhana I sijaitsee Lahden Jalkarannassa noin kolmen kilometrin päässä kaupungin sykkeestä Jalkarannantietä Hollolan suuntaan. Kun astut Juhanan ovesta sisään, todennäköisesti yllätyt: melko vaatimattoman ulkokuoren sisältä paljastuu todellinen tunnelmallinen ja tyylikäs helmi. Astu siis sisään ja nauti!

Vastassasi ovat iloiset ja ystävälliset tarjoilijat, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi nauttimaan maukasta ruokaa, laadukasta viiniä, olutta sekä virvokkeita. Kokkimme loihtivat herkkuja monenlaiseen makuun. Lasten listalta löydät myös perheen pienimpien suosikkiannokset.

Tarjolla on konstailematonta, korkealuokkaisista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Listalla on mm. naudan ja porsaan pihvejä, broileria, erilaisia kala- ja kasvisruokia, salaatteja sekä pitsaa, pastaa ja hampurilaisia. Muista myös talon herkullinen muikkuannos: voissa paistetut, rapeat muikut ja samettisen pehmeä perunamuusi vievät kielen mennessään. Makean nälkään leivomme esimerkiksi suklaatorttua, joka tarjoillaan vadelmien ja vaniljakastikkeen kanssa. Entä maistuisivatko voissa paistetut, vaahterasiirapilla, vaniljajäätelöllä ja mansikkahillolla höystetyt letut? Maistuvaa!

Yrityksen asiasanat:

ravintola ruokailupaikka lounas a-la-carte

Design © Hi-Vision Oy