Jokikummun maatilamatkailu

Saarisentie 93 B
73320, Nilsiä
etsi kartalta >>

Puhelin: (017) 464 4119
Matkapuhelin: 050 527 0219
Internet: www.jokikumpu.com
Sähköposti:

Tiedot:

Suunnitteletko lomamatkaa Nilsiään?

Jokikumpu sijaitsee Nilsiän kaupungissa, vain lyhyen ajomatkan päässä Tahkovuoren vapaa-aikakeskuksen monipuolisista harrastusmahdollisuuksista. Kun tarvitset majoitusta, tarjoamme sinulle neljää erityyppistä majoitusvaihtoehtoa idyllisessä ja rauhallisessa maalaisympäristössä. Kaiken kaikkiaan kapasiteettimme on jopa 30 vuodepaikkaa, joten olitpa sitten liikenteessä yksin, perheen kanssa tai vaikkapa suuremmallakin ryhmällä, meiltä löydät yösijan.


Jokikumpu matkailukohteena

Yrityksemme on toiminut vuodesta 1998 lähtien tarjoten ympärivuotista matkailupalvelua. Pidämme majoituskohteistamme niin hyvää huolta, että lukemattomat asiakkaat ovat palanneet kerta toisensa jälkeen viettämään lomaa juuri meille. Sijaintimme on oivallinen monessakin suhteessa, sillä harrastusmahdollisuudet ovat aina käden ulottuvilla: talvella laskettelemaan, hiihtämään ja kelkkailemaan, kesällä golfaamaan. Vuoden 2005 lopulla avattu Tahko Spa tuo mukanaan myös mm. kauan odotetun kylpylä- ja keilausmahdollisuuden. Lisäksi vuonna 2002 avattu vesireitti Syväriltä Kallavedelle palvelee veneilijöitä, tarjoten yhteydet aina Suomenlahdelle saakka.

Matkailun ohella Jokikummussa viljellään kesäisin myös hevosille heinää. Kalastamaan ja uimaan pääsee järvellä, joka sijaitsee noin 200m päässä kohteistamme. Isäntäväen puolesta lämpimästi tervetuloa!

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy