Kunnonpaikka

Jokiharjuntie 3
70910, Vuorela
etsi kartalta >>

Puhelin: (017) 476 567, (017) 476 560, 017 476 531
Faksi: (017) 465 1398
Internet: www.kunnonpaikka.com
Sähköposti: , ,

Tiedot:

Tervetuloa Kunnonpaikkaan!
Kunnonpaikka on monipuolisesti palveleva kuntoutumis- ja hyvinvointikeskus sekä kylpylähotelli Kuopion kupeessa. Tule meille kuntoutumaan, rentoutumaan, juhlimaan, pitämään kokousta, yöpymään tai vaikkapa tanssimaan.

Kylpylähotelli
Tule hakemaan oloosi ja olemukseesi uutta hehkua Kunnonpaikasta. Voit nauttia kylpylän kuohuista laajalla allasosastollamme tai ylellisistä hemmotteluhoidoista Hoitokylpylä Harmoniassa. Kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan ja virkistykseen. Kunnonpaikka sijaitsee Itä-Suomen vehmaassa järvimaisemassa lähellä Kuopiota.

Kuntoutumiskeskus
Kunnonpaikalla on pitkä kokemus kuntoutuksen osaajana. Kunnonpaikan kuntoutustoiminnan pääpaino on työikäisten ammatillisessa ja lääkinnällisessä kuntoutuksessa, työkykyä ylläpitävässä toiminnassa, geriatrisessa kuntoutuksessa sekä vaikeavammaisten kuntoutuksessa.

Kokousjärjestäjä
Kunnonpaikassa järjestät onnistuneen ja mieleenpainuvan kokouksen, jonka antia voidaan höystää vaikkapa elämyspalveluilla. Räätälöimme myös työhyvinvointipalveluja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Näin poimit uutta potkua työelämään ja samalla virkeyttä vapaa-aikaasi.

Ravintola
Herkkusuille on tarjolla maukkaita ruokia viihtyisässä ravintola Aallottaressa. Älä unohda tanssikenkiä!

Hyvinvointikeskus
Monipuolisissa liikuntapalveluissamme on mistä valita - ulkona ja sisällä.

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy