Ylöjärven seurakunta

PL 2
33471, Ylöjärvi
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 044 786 8125
Faksi: (03) 364 2160
Internet: www.ylojarvenseurakunta.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Klikkaa kotisivuillemme Vinkki! Voit tutustua Ylöjärven, Kurun ja Viljakkalan kirkkoihin virtuaaliesittelyssä.

Ylöjärven evankelis-luterilaiseen seurakuntaan kuuluu yli 24000 jäsentä. Toimimme voimakkaasti kasvavassa, nuorekkaassa Ylöjärven kaupungissa.

Seurakuntamme historia ulottuu vuoteen 1779 asti, jolloin Ylöjärvi erotettiin Pirkkalasta omaksi saarnahuonekunnakseen. Ensimmäisen kirkon Ylöjärvi sai vuonna 1781. Ensimmäisen itsenäisen kirkkoherran nimitys tapahtui vuonna 1899.

Seurakunnassamme työskentelee n. 100 työntekijää, ja n. kaksi kolmasosaa on ns. toiminnallisessa seurakuntatyössä ja loput ns. tukitoiminonissa.

Seurakuntamme tilat

Seurakunnan alueella on nykyään seitsemän kirkkoa. Ylöjärven, Viljakkalan ja Kurun pääkirkot. Sen lisäksi löytyy Aurejärven ja Ylisen kirkot, sekä Pengonpohjan ja Länsi-Teiskon rukoushuoneet. Tämän lisäksi Tamminkankaan hautausmaan kappeli.

Tutustu Ylöjärven, Kurun ja Viljakkalan kirkkoihin virtuaalisesti!

Ilman laajaa toimitilojen verkostoa, ei seurakunnan monipuolinen toiminta lähellä seurakuntalaisia olisi mahdollista. Toimipisteitä meillä on lähes 30 paikassa. Tutustu tiloihimme tarkemmin tästä.

Kattavat tiedot seurakunnastamme löydät meidän omilta kotisivuiltamme, joten vieraile ja katso tarkemmin. Seurakuntamme tapahtumakalenteriin pääset klikkaamalla tästä.

:

Design © Hi-Vision Oy