Kyyhkylä Oy

Kyyhkyläntie 6 A
50100, Mikkeli
etsi kartalta >>

Puhelin: (015) 176 781
Matkapuhelin: 044 020 3320
Internet: www.kyyhkyla.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Lomat ja vapaa-aika

Kyyhkylän viehättävä vanha Kartano toimii hotellina vuoden jokaisena päivänä. Majoituksen lisäksi Kyyhkylästä ja sen luonnonkauniista pihapiiristä löytyy aktiviteetteja kaiken ikäisille. Uutuuksina 18r minigolf, tennis- sekä rantalentopallokentät.

Loman tarkoitushan on rentouttaa ja virkistää - tarjoamme avuksi erilaisia hemmotteluhoitoja ja hierontaa, allasosaston käytön, monipuoliset liikuntamahdollisuudet, rentouttavan ympäristön, herkulliset ruoat sekä ystävällisen ja asiantuntevan palvelun. Tervetuloa viihtymään!


Kuntoutus ja hoitopalvelut

Kyyhkylä on kehittyvä ja nykyaikainen kuntoutus- ja hyvinvointikeskus. Saimaan rannalla, Porrassalmen harjumaisemissa ympärillämme on luonnonkaunis ja rentouttava miljöö.

Tehtävämme on ihmisten ja työyhteisöjen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen. Tarjoamme yksilöllisiä, asiakkaan tarpeista ja toiveista lähteviä palveluita sekä hyvät puitteet liikuntaan, virkistykseen ja lomailuun. Teemme työtä asiakkaidemme paremman olon puolesta!


Kokoukset ja tilaisuudet

Kuntoutuskeskuksen läheisyydessä sijaitseva kartano on tunnelmallinen hotelli ja juhlapaikka. Syntymäpäivät, häät, sukujuhlat, muistotilaisuudet, yritystilaisuudet, työhyvinvointipäivät, kokoukset... Tarjoamme puitteet elämän tärkeiden hetkien viettoon!

Räätälöimme paketit jokaista ryhmää varten asiakasta kuunnellen. Vaihtoehtona voi olla rento tilaisuus rantasaunalla, tunnelmallinen juhla wanhan ajan tanssiladolla, tiimipalaveri perinnetalo Puistolassa, arvokas juhla kartanon salissa, 80-luvun teemabileet liikuntasalissa jne. Sinä toivot - me toteutamme!

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy