Aurora Ravintolat Oy

Linnankatu 32
20100, Turku
etsi kartalta >>

Puhelin: (02) 611 6301, (020) 1234 710
Internet: www.ravintolaaurora.fi

Tiedot:

Ravintola Auroran keittiössä valmistetaan huolellisesti viimeisteltyä ja mutkatonta italialaista ruokaa. Olemme ylpeitä ravintolan grillissä paistuvista Turun parhaista pihveistä ja Yes I Can! -palveluasenteestamme. Koko Radisson Blu Marina Palacen tilat remontoitiin hiljattain perusteellisesti viihtyisiksi ja ajanmukaisiksi.

Ravintolan sisustustyyli on yhdistelmä skandinaavista eleettömyyttä ja barokin runsautta. Tärkein sisustuselementti on kuitenkin suurista ikkunoista avautuva näkymä Aurajoelle. Läheltä löytyy niin Turun kaupunginteatteri kuin Linnateatteri ja Wäinö Aaltosen Museokin. Keskustaan on viiden minuutin kävely pitkin Aurajoen rantaa.

Ravintola Aurorassa voit valita tunnelman tilanteen ja henkilömäärän mukaan: aterioi joko salissa, rennossa Lobby Barissa tai rauhallisessa Kirjastossa. Kesän tullen Aurorassa nostetaan sohvat ja nojatuolit terassille ja annetaan auringon paistaa.

Ravintola Aurora hurmaa ja pitää huolta niin hotellissa majoittuvista vapaa-ajan- ja liikematkustajista, kokousasiakkaista kuin turkulaisista kanta-asiakkaistaankin.

Tervetuloa Ravintola Auroraan!

Design © Hi-Vision Oy