Ravintola Kuu Oy

Töölönkatu 27
00260, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 270 90973
Faksi: (09) 490 177
Internet: www.ravintolakuu.info
Sähköposti:

Tiedot:

Töölönkadulla sijaitseva Ravintola Kuu on tarjonnut ravintolaelämyksiä töölöläisille jo vuodesta 1966. Suomalaisen keittiön huolella valmistetut klassikot ovat kotimaisiin raaka-aineisiin perustuvan ruokalistan kiintotähtinä. Kuun savulohikeitto on jo legenda, paistetusta maksasta puhumattakaan! Ja mitkä viinit!

Ravintola Kuu on ollut edelläkävijä viinien hinnoittelussa, suomalaisen keittiön erikoisuudet saavat seurakseen pöytään Suomen edullisimmat laatuviinit. Ravintola Kuun huomattavan laaja viinilista on palkittu jo useasti alan kilpailuissa. Viinien hinnoittelu on erittäin asiakasystävällistä, käytössä on kiinteä kate, joka lisätään sisäänostohintoihin. Kaikki tämä rakkaudesta viiniin ja ruokaan.

Ravintola Kuun viini-illat ovat jo jatkuneet vuosia, kerran kuussa, maanantai-iltaisin Ravintola Kuu täyttyy viininystävistä. Luento ja viini-tasting, johon kuuluu kuusi maisteltavaa viiniä ja illallinen tutustuttavat asiakkaat aina uusiin viini- ja ruokaelämyksiin! Järjestämme myös räätälöityjä viininmaistajaisia ryhmille, maksimissaan n. 40 henkilölle.

Ravintolassa on 60 paikkaa ja kesällä katetulla terassilla on 25 paikkaa.

Sivuillamme voit tutustua ruoka- ja viinilistoihimme sekä tehdä pöytävarauspyynnön.

Tervetuloa ystävälliseen, kansainväliseen suomalaiseen ruoka- ja viiniravintolaan!

Olemme avoinna ma-pe 11-24, la 13-24, su 13-22.
Keittiö sulkeutuu tuntia aikaisemmin.

Pöytävaraukset
Pyrimme vahvistamaan varauksenne 24 tunnin kuluessa. Ks. aukioloajat yllä.

Design © Hi-Vision Oy