Golfsarfvik Oy

Finnbyntie 30
02450, Sundsberg
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 221 9000
Faksi: (09) 297 7134
Internet: golfpiste.com/sarfvikgolf
Sähköposti:

Tiedot:

Golfsarfvik perustettiin v. 1984 ja se oli Suomen ensimmäinen osakeyhtiöperusteinen golfyhteisö. Perustajina oli viisi suuryhtiötä ja joukko vahvan golftaustan omaavia yksityishenkilöitä.

Tässä yhteydessä yhteisöstä käytetään nimitystä Golfsarfvik, joka tarkoittaa Golfsarfvik Oy:tä ja Sarfvik Golfklubi ry:tä. Osakeyhtiön ja yhdistyksen toiminta ja työnjako on saumatonta ja perustuu yhteisiin tavoitteisiin.

Sarfvik Golfklubi ry vastaa golfin pelaamisesta ja siihen liittyvistä muista toiminnoista. Yhdistys on Suomen golfliiton jäsen. Seuran jäsenmäärä vuonna 2003 oli 1119. Yhdistyksessä naisten ja junioreiden osuus on korkein kaikista Suomen golfliiton jäsenseuroista.

Golfsarfvik Oy omistaa kentän ja rakenteet sekä vastaa kenttien kunnosta ja hoidosta. Osakkaita on nyt yhteensä 560, jotka omistavat 670 osaketta. Golfyhtiö on markkina-arvoltaan Suomen arvokkain. Yhtiön keskeinen tehtävä lähivuosina on turvata golfin pelaamisen edellytysten säilyminen kentän lähialueita kaavoitettaessa.

Golfsarfvikilla on kaksi erityyppistä kenttää. Vanha kenttä on luonteeltaan klubikenttä ja Uusi kenttä haasteellisempi ja myös kilpailutarkoituksiin soveltuva kenttä.

Golfsarfvikin vahvuuksia on erinomainen sijainti Kirkkonummen kunnassa Espoon naapurissa ja parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Kentät ja muut rakenteet ovat pääasiassa hyvätasoisia. Niiden saattaminen kaikilta osin ajanmukaisiksi ja laadukkaiksi on kuitenkin yhtiön keskeisiä haasteita.

Golfsarfvikin palveluksessa vuonna 2003 oli yhteensä 25 henkilöä, joista vakituisia 10 henkilöä.

Yrityksen asiasanat:

golf golfkenttä

Design © Hi-Vision Oy