Maalaiskartano Pihkala Oy

Kestiläntie 1426
92700, Kestilä
etsi kartalta >>

Puhelin: 08 812 5802
Matkapuhelin: 0400 812 484
Internet: www.maalaiskartanopihkala.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Maalaiskartano Pihkala Oy tarjoaa kokouspalvelut ja maatilamatkailun majoituspaikkoja Oulun seudulla.
Maalaiskartano Pihkalassa ei taatusti tule tekemisestä puutetta!

Meillä on monenmoista mukavaa tekemistä, eikä sadesääkään haittaa, sillä voimme harrastaa myös sisäliikuntahallissamme. Tässä esimerkkejä lukuisista lajeistamme:

 • Vaijeriratalasku Siikajoen yli
  Vauhdikas lasku vaijeria pitkin joen ylitse! Radan pituus 120 m! Käytössä ympäri vuoden. Huom.! Laskijan alapainoraja 40 kg.
 • Seinäkiipeily ja korikiipeily
  Sisähallissamme voi kiipeillä sekä seinällä, että korien päälle! Vaatii keskittymistä ja itsensä voittamista! Kiipeilyseinämme on 7 metriä korkea, 4 eri vaikeusasteista rataa. Tarvittava varustus ja ohjaus (varmistus) talon puolesta.
 • Hauskat tiimiviestit ja -kisat
  Kannustava talon väki vetää ryhmällenne erilaiset yhteistyötaitoja ja näppäryyttäkin vaativat tiimipelit, haluttaessa leikkimieliset olympialaiset!
 • Ratsastus
  Maalaiskartano Pihkala tekee yhteistyötä samassa pihapiirissä toimivan Pihkalan ratsastuskoulun kanssa, järjestäen ratsastustunteja ja -leirejä. Ratsastuskoulu on SRL:n hyväksymä. Tallissa asustaa noin 20 kilttiä ja koulutettua hevosta ja ponia. Tallilla on kaksi ratsastuskenttää ja maneesi huonojen säiden varalle. Tallin toimintaa pyörittävä Leena on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja.

 • Yrityksen asiasanat:

  matkailu

  Design © Hi-Vision Oy