Jaakko Koski Ky

Rauhalantie 1
81720, Lieksa
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 366 033, 0500 366 033
Internet: www.koski-jaakko.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Koski-Jaakon koskiveneet ovat vuosien saatossa vieneet läpi Ruunaan kuohujen kymmeniä tuhansia matkailijoita - sylivauvat ja isomummotkin turvallisesti kokemusta rikkaammiksi. Omatekoisten puuveneiden lisäksi menopeleinä ovat kumilautat sekä kanootit, ja jotkut ovat löytäneet koskiuinnista poreammeen voittajan.

Koski-Jaakon erätukikohta on koskireitin viimeisen kosken alajuoksulla - matka jatkuu mukavasti järven selkää pitkin tai autolla. On aika rentoutua ja nauttia pöydän antimista. Tai ehkä savusaunan muhevat löylyt aluksi, ja vaikkapa loimutettua lohta ... sitten levolle läheisille erämajoille.. Ruokailua ja illanviettoa varten levähdyspaikalla on ruokailupaviljonki ja hirsikota tulisijoineen. Ruokailutilaa on 70 hengelle. Reilun kokoinen savusauna takkatupineen on kivenheiton päässä ja tilavat erämajat kukkulan takana.

Koski-Jaakko järjestää myös valmismatkoja ryhmille Pielisen Karjalaan yhteistyössä alueen matkailuyrittäjien kanssa. Toiveidenne mukaan räätälöity matka sisältää kaikki palvelut (kuljetus, majoitus, ruokailu, käyntikohteet, opastus, ohjelmapalvelut). Huoletonta lomaa.

Tavataan koskilla!
Jaakko Räsänen

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy