Lomamökit Pirkka ja Leila Ahola

Porasantie 400
17630, Vesijako
etsi kartalta >>

Puhelin: (03) 557 2002
Matkapuhelin: 0400 939 425
Faksi: (03) 557 2002
Internet: www.phnet.fi/public/p_ahola
Sähköposti:

Tiedot:

Lehtelä

Hirsimökki on Pellonpuun hirsistä rakennettu ja mökki on valmistunut vuonna 1992. Mökin pinta-ala on 83 m2, ja se on tarkoitettu 6+2:lle hengelle, mutta tarvittaessa lisäpatjojen avulla sopii enemmänkin.

Mökissä on tupakeittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, sisä-wc, pukuhuone, pesuhuone ja sauna. Toisessa makuuhuoneessa on parisänky ja toisessa kerrossänky ja vuodesohva. Olohuoneessa on myös vuodesohva, sekä televisio, cd-radiosoitin ja varaava takka. Tupakeittiön varustukseen kuuluvat jääkaappi, sähköliesi uunilla ja mikroaaltouuni. Astiasto ja yleisimmät keittiötarvikkeet löytyvät.

Puku- ja pesuhuoneeseen ja saunaan pääsee Terassin kautta. Pukuhuoneessa on lattialämmitys ja sauna lämpiää puukiukaalla. Vesi tulee suihkuun ja keittiöön järvestä, joten juoma- ja ruokavesi on haettava n. 200m päässä olevasta kaivosta.

Erillisessä piharakennuksessa on puuliiteri ja ulkokäymälä. Ulkoa löytyy myös pallogrilli grillikatoksesta, puutarhakalusteita, kaksi keinua, oma laituri ja soutuvene. Tarvittaessa on mahdollisuus hankkia kalastuslupia. Vesi on laiturin luona syvää. Lapsille on matalampaa rantaa.


Emäntä

Hirsimökki on Pellonpuun hirsistä rakennettu ja mökki on valmistunut vuonna 1998. Pinta-alaa on ylä- ja alakerrassa yhteensä 70,5m2, ja mökki on tarkoitettu 2+4 hengelle, tosin enemmänkin väkeä mökkiin mahtuu tarvittaessa.

Alakerrassa on tupakeittiö, olohuone, pukuhuone, suihku, sauna ja sisä-wc. Ulkoilmasta pääsee nauttimaan avokuistille sateellakin. Tupakeittiön varustukseen kuuluvat jääkaappi, kamiina, sähköliesi uunilla ja mikroaaltouuni. Astiasto ja yleisimmät keittiötarvikkeet löytyvät. Olohuoneessa on vuodesohva, televisio, cd-soitin-radio ja varaava takka.

Puku- ja pesuhuoneessa on lattialämmitys ja sauna on puulämmitteinen.

Vesi on juomakelpoista, ja se tulee omasta kaivosta keittiöön ja suihkuun. Lähde sijaitsee 200m päässä.

Yläkerrassa on makuuhuone, jossa on parisänky. Yläkerran "aulassa" on levitettävä vuodesohva. Aulasta pääsee myös parvekkeelle.

Erillisessä piharakennuksessa on puuliiteri ja ulkokäymälä. Ulkoa löytyy myös pallogrilli, puutarhakalusteita, keinu, oma laituri ja soutuvene. Tarvittaessa on mahdollisuus hankkia kalastuslupia. Nerosjärvestä löytyy kaikkia yleisimpiä kalalajeja (myös lahnaa ja kuhaa) Vesi on laiturin kohdalla matalaa ja kivikkoista, pohja on mutapohja. Laiturin vieressä vesi on matala ja hiekkapohjainen.


Sammalinen

Hirsimökki on Pellonpuun hirsistä rakennettu ja mökki on valmistunut vuonna 2002. Pinta-alaa on ylä- ja alakerrassa yhteensä 109m2 ja mökki on tarkoitettu 6+4 hengelle.

Alakerrassa on makuuhuone, tupakeittiö, olohuone, pukuhuone, pesuhuone+ sisä-wc, sauna ja terassi. Tupakeittiön varustukseen kuuluvat kamiina, sähköliesi uunilla, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Astiasto ja tavallisimmat keittiötarvikkeet löytyvät. Makuuhuoneessa on parisänky. Olohuoneessa on vuodesohva, Nunnauunin varaava takka, televisio ja cd-radiosoitin.

Puku- ja pesuhuoneessa on lattialämmitys ja sauna lämpiää puilla. Vesi tulee omasta kaivosta sekä suihkuun, että keittiöön ja se on juomakelpoista.

Yläkerrassa on makuuhuone, aula ja parveke. Makuuhuoneessa on parisänky ja aulassa on kerrossänky ja vuodesohva.

Erillisessä piharakennuksessa on puuliiteri. Ulkoa löytyy myös pallogrilli, puutarhakalusteita, keinu, oma laituri ja soutuvene. Tarvittaessa on mahdollisuus hankkia kalastulupia.
Hinnat:

Hinnat löytyvät osoitteesta www.huvila.net/366 ja sieltä kohdasta hinnat ja kalenteri.

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy