Liljendal (Liljendalin kunta)

Bäckasikuja 1 A
07880, Liljendal
etsi kartalta >>

Puhelin: (019) 560 5500
Internet: www.liljendal.fi

Tiedot:

Aina ei ole hyvästä olla suurin ja kaunein. Liljendal on pieni kunta tavallisella itäuusmaalaisella maaseudulla. Silti Liljendal on ainutlaatuinen, ainakin meidän asukkaiden mielestä.

Kertokaamme !

Liljendalissa on vajaat 1500 asukasta. Olemme Uudenmaan kolmanneksi pienin kunta. Olemme viehättävä pieni kunta, mutta voimme tarjota suuren kunnan edut asemamme ja intensiivisen yhteistyömme avulla.
Kuva Liljendalista vahvasti maatalousvaltaisena paikkakuntana ei myöskään enää pidä paikkaansa. Sen jälkeen kun Teampac ja Liljendalin Tehdas perustettiin paikkakunnalle 1970-luvulla, teollisuuden merkitys on jatkuvasti lisääntynyt, ja se vastaa nyt lähes kolmasosasta työpaikkoja. Suurimmalle osalle paikkakunnan teollisuudesta on yhteistä se, että se liittyy pakkauksiin. Niinpä paikkakunnan yritykset käyttävätkin sanontaa "kunta, joka pakkaa ja kuljettaa". Yrityksistä suurin ja kaunein on Liljendalin Tehdas, jolla on Liljendalille sama merkitys kuin Nokialla Suomelle.

Haluamme edelleen pysyä viehättävänä pikkukuntana. Liljendal on pieni ja läheinen, mutta suuri yhteyksiltään. Vajaassa tunnissa täältä voi ajaa Helsinkiin töihin, kauppoihin taikka teatteriin. Kunnantoimiston kynnyksen on oltava matala, ja omat näkökannat on saatava helposti kuuluville. Me puolustamme henkilökohtaista otetta - kaikki ovat tärkeitä.

Kaikkien on voitava vaikuttaa omaan asuinympäristöönsä. Näin on Liljendalissa. Jos vain haluat.

Yrityksen asiasanat:

matkailu

Design © Hi-Vision Oy