Bed & Breakfast Gyttja Västergård

Gyttjantie 29
21650, Neuvo
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 586 1317
Internet: www.nagu.net/vastergard
Sähköposti:

Tiedot:

Hyvän olon tunne rakentuu usein yksinkertaisista asioista. Saariston luonnon, hiljaisuuden ja tähtitaivaan lisäksi haluamme tarjota vieraillemme kiireettömön ja välittömän tunnelman sekä henkilökohtaisen ja ystävällisen palvelun.

Nauvossa, keskellä Turunmaan saaristoa tarjoamme majoitus-, kokous- sekä juhlapalveluja rauhallisessa ja viihtyisässä kylämaisemassa.

Talon entinen navetta on remontoitu ja muutettu luonnonmukaisin materiaalin laadukkaiksi Malo luokitus ja viihtyisiksi majoitus- ja oleskelutiloiksi. Viihtyvyyttänne ajatellen kaikki tilamme ovat savuttomia. Talossa on WiFi verkko.

Taloja ympäröi pihapiiri josta löytyy niin nurmikkoa kun kallioita. Pihalla on myös puulämmitteinen sauna ja ulkoporeallas sekä kaasugrilli Rantaan, missä uimalaituri ja soutuvene on käytettävissänne on matkaa noin 600 m.


Tarjoamme illallisen päätalon ruokasalissa tavallisesti n. kello 19:00. Illallisen aikana teillä on oiva mahdollisuus tutustua kanssavierailijoihin tarkemmin. Toivome ettämuistanette ilmoittaa viimeistään edellisenä iltana.


Tervetuloa jakamaan saaristoa kanssamme, Erna ja Tom

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy