Aktiv-Resor Oy

Yrjönkatu 23 A, 2.krs
00100, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (0200) 62 900
Faksi: (09) 602 398
Internet: www.aktiv-resor.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Aktiv-Resor on erikoistunut yksilöllisten kauko- ja maailmanympärimatkojen tuottamiseen. Kohteitamme ovat Australia, Uusi-Seelanti, Tyynimeri, Aasia, Etelä- ja Pohjois-Amerikka, Karibianmeri, Afrikka ja Intian valtameri. Jo 20 vuoden ajan olemme järjestäneet matkoja, joilla kukaan ei ole aikaisemmin käynyt.

Omatoimisten, matkustajien toiveiden mukaisesti räätälöityjen matkojen suosio kasvaa vuosi vuodelta. Matkailijat haluavat itse päättää matkansa sisällöstä ja kestosta. Toiselle sopii pitkä loma yhdessä kohteessa, toinen taas puolestaan haluaa nähdä ja kokea mahdollisimman paljon matkansa aikana. Juuri siksi palvelutarjontamme on laaja ja monipuolinen. Voimme toteuttaa pienimmätkin toiveenne.

Olemme valinneet yhteistyökumppanimme huolella. Maailman parhaat lentoyhtiöt kuljettavat Sinut perille turvallisesti. Hotellivalikoimaamme olemme hyväksyneet kunkin kohteen hotellitason parhaat edustajat. Perillä voimme järjestää laadukasta ohjelmaa ja retkiä, olipa kiinnostuksen kohteesi sitten luonto, kulttuuri tai seikkailu. Kauttamme saat myös auton- ja asuntoauton vuokraukset, safarit, kiertomatkat, risteilyt ja muut vapaa-ajan ohjelmapalvelut.

Yrityksen asiasanat:

matkailu elämysmatkailu safari risteily

Design © Hi-Vision Oy