Ravintola Holvi

Savilahdenkatu 11
50100, Mikkeli
etsi kartalta >>

Puhelin: (015) 210 663
Internet: www.ravintolaholvi.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Ravintola Holvi on tunnettu hyvästä ruuastaan kautta maan. Ravintola sijaitsee aivan Mikkelin keskustassa vuonna 1893 Mikkelin Vapaapalokunnan (VPK) käyttöön rakennetussa idyllisessä talossa. Tunnelmalliset tiiliholvit ovat olleet aikojen saatossa niin paloautojen kuin hevostenkin majapaikkana. Ravintola sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Mikkelin teatteri ja sisäänkäynti Ravintola Holviin on teatterin aulasta.

VPK:lla oli heti alusta lähtien myös ravintolaoikeudet ja lupa anniskella väkijuomia huvitilaisuuksissa ja iltamissa. 1900-luvun alun raittiusvuosien jälkeen talon ravintola on toiminut ulkopuolisille vuokrattuna. Teatteritoiminnalla on ollut myös vankka paikkansa talon historiassa, vuonna 1919 alkaneet teatterinäytökset ovat jatkuneet tähän päivään saakka. Talo onkin nykyään Mikkelin Teatterin käytössä.

Ravintola Holvin toiminnasta vastaa keittiömestari Roope Rask. Hänellä on kokemusta Jyväskylän, Helsingin ja Lontoon ravintoloista. Holvin tavoitteena on tarjota laadukasta, itse tehtyä ruokaa eteläsavolaisten iloksi.

Design © Hi-Vision Oy