Ravintola Wanha Mylly

Linnanrakentajantie 12
00810, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 759 75 20
Internet: www.vanhamylly.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Liikelounaat

 • Kokoukset
 • Yritysjuhlat

  Ravintola Wanha Mylly on 1700-luvulla rakennetussa Herttoniemen Kartanon pehtorin tuvassa. Se on toiminut A-oikeuksilla varustettuna ruoka- ja seurusteluravintolana yli kolmekymmentä vuotta, ja tänä päivänä sen omistaa Vinclar Oy.

  Ravintola käsittää 74 paikkaisen pehtorin tuvan, ja kesäisin 150 paikkaisen puistoravintolan sireenipensaiden katveessa kartanon pihalla. Puistoravintolassa on myös 40 paikkainen katettu ja lämmityksellä varustettu "Myllyn Siipi" vaikkapa sadepäivien varalle, ryhmille tai hellepäivänä varjoa etsiville. Pehtorin tuvassa on kaksi viihtyisää kammaria, pieni sali ja kabinetti, joista saadaan kokoustilat jopa 20 henkilölle. Tavallisimmat kokousvälineet ovat käytettävissä.

  Kodikkaissa kammareissa vietetään viihtyisiä perhejuhlia ja yritystilaisuuksia, tai istutaan hyvässä seurassa ja nautitaan yhdessä ateriasta ja historiallisesta ympäristöstä.

  À la carte-listamme ja usein vaihtuva Myllärin Menu takaavat herkullisia annoksia vaativaankin makuun, ruokaan sopivia viinejä unohtamatta. Uskollisten yritysasiakkaidemme toivomuksesta ruokalistat ovat saatavilla useilla eri kielillä. Teemme mielellämme myös räätälöityjä juhlakokonaisuuksia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

 • Design © Hi-Vision Oy