Moision Taide- ja Pitokartano Oy

Moisiontie 163
47200, Elimäki
etsi kartalta >>

Puhelin: (05) 377 6332
Matkapuhelin: 040 527 2799
Internet: personal.inet.fi/taide/moision.kartano
Sähköposti:

Tiedot:

Taidekartanon kokoelmat

Kartanoa isännöivät Seija ja Pentti Hasu ovat tuoneet Moisioon keskeisen osan omasta elämästään: runsaan kolmen vuosikymmenen aikana kerätyn ainutlaatuisen taidekokoelman.

Erityisen merkittävä on Hasujen hallussa oleva valikoima kuvanveistäjä Wäinö Aaltosen töitä, joiden joukossa on myös korvaamattomia uniikkikappaleita. Pysyvässä näyttelyssä ovat edustettuina myös sellaiset kotimaisen veistotaiteen mestarit kuin Johannes Takanen, Ville Vallgren ja Jussi Mäntynen sekä taidemaalarit Berndt Lindholm ja Ester Helenius.


Ravintola

Kartanoravintola toimii romanttisessa empirekartanossa vehreässä maaseudun rauhassa. Asiakaspaikkoja on yhteensä 120 erillisissä kabineteissa. Juhlavassa etusalissa paikkoja on n. 40 ja viihtyisissä kabineteissa noin 20. Ravintola toimii tilauspohjaisesti, ryhmän minimikoko on 20 henkilöä. Ruokailu tapahtuu asiakkaan toiveiden mukaisesti joko seisovasta pöydästä tai á la carte -annoksina tarjoiltuna. Ravintolassamme on A-oikeudet.


Majoitus

Kartanon piharakennuksessa on majoitustilaa n. 20 henkilölle. Huoneet ovat kahden hengen huoneita ja osaan huoneista saa tarvittaessa lisävuoteen. Kartanon majatalossa WC- ja suihkutilat ovat yhteiset.


Ryhmämatkalle Moisioon

Järjestä ryhmäsi kanssa retki Moision Kartanoon Elimäelle. Tarjoamme teille mielenkiintoista nähtävää, tasokasta taidetta ja mahdollisuuden tutustua kartanon monipuoliseen historiaan. Siinä lomassa on mahdollisuus nauttia maittavasta ateriasta, kahvihetkestä tai vaikka lasillisesta Elimäkeläistä viiniä tai likööriä. Tilamme soveltuvat hyvin isommankin ryhmän vierailulle. Ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa sekä A-oikeudet.


Tule viettämään erilainen työpäivä Moisiossa

Moision kartano on inspiroiva ja mielenkiintoinen kokouspaikka kauniissa 1800-luvun Empirekartanossa maaseudun rauhassa. Meillä voitte järjestää päiväkokouksia, nauttia hyvästä ruuasta ja palvelusta, ja illaksi ehtii vielä kotiin.


Perhejuhlien viettoon kartanoon

Järjestämme ympäri vuoden syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia kauniissa kartanossamme. Teemme juhlapäivästänne ikimuistoisen kuohuviinin, hyvän ruuan ja maittavien herkkujen äärellä. Juhlan lomassa voitte nauttia myös tasokkaasta taiteesta ja kartanomiljööstä. Autamme mielellämme juhlien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Perhejuhlissa emme peri tilavuokraa! Pyytäkää tarjous.

Design © Hi-Vision Oy