Haltinmaa Ky

Naalintie
99490, Kilpisjärvi
etsi kartalta >>

Puhelin: (016) 537 793
Internet: www.kilpisjarvi.com
Sähköposti:

Tiedot:

Suomen ainoa vuoristokylä Kilpisjärvi sijaitsee yli puolenkilometrin korkeudessa kolmen valatakunnan rajamailla, kuuluen Norjan jylhään Kölivuoristoon Scandeihin. Maisemia hallitsevat yli tuhat metriset tunturit ympärivuotisissa lumihuipuissaan.
Havupuuraja kulkee kaukana alhaalla, josta nousi aikoinaan vain pahainen kauppapolku kulkijoineen kohti läheistä jäämerta ja sen runsaita kalasaaliita. Niistä ajoista on pikkuinen lapinkylä kasvanut hiljakseen mukavaksi lomanviettopaikaksi.

Tänne tulleilta jää monesti jotain uupumaan lähtiessä. Pieni pala sydäntä vaeltamaan tunturilaaksoissa, ratsastamaan merituulilla ja kuuntelemaan lapinmaan vanhaa laulua.

Täällä on eletty rajun, mutta niin uskomattoman kauniin luonnon ehdoilla ja vieläkin virtaavat kristallijoet kahleettomina ja porotokat vapaina.

Vielä täällä on euroopan puhtain ilma, valkoisimmat hanget ja yöttömän yön kasvattamat harvinaiset kukkakedot.
Täällä ei voi maisemiin pettyä, tämä on Haltinmaata.


Yliperällä voi lomailla rauhassa omatoimisesti, yhdessä muiden kanssa tai varata yksilöllinen lomaohjelma paikallisilta yrittäjiltä.

Vietit lomaasi narskuvilla keväthangilla... lämpöisessä keskiyön-auringossa...
ruskan hehkussa... purevassa pakkasessa sydäntalven aikaan... tarjoaa pikkuinen Kilpisjärven kylä sinulle parastaan. Joka aamu aukeaa uudellainen upea maisema ja uusi ihana päivä elää elämäsi rikkainta lapinlomaa


TERVETULOA!

Design © Hi-Vision Oy