Taikayö Camping

Kajaniementie 79
31720, Urjalankylä
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 664 6169
Internet: https://www.taikayocamping.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Taikayö Camping sijaitsee kauniin ja kalaisan Rutajärven rannalla Urjalankylässä, eteläisellä Pirkanmaalla. Puhdas luonto, upea järvimaisema ja suomalainen perinteinen maaseutu kutsuvat viihtymään ja nauttimaan kesäisistä päivistä.

Mökit

7 leirintämökkiä, joissa varustuksena parivuode (sohvasta) sekä kerrossänky, vuodevaatteet (peitot ja tyynyt), keittolevy ja jääkaappi. Omat liinavaatteet mukaan.

Hirsihuvilat

Kaksi kalustettua, monipuolisesti varustettua hirsihuvilaa, toinen 6, toinen 8 hengelle, tarvitset mukanasi vain liinavaatteet. Varustus; parisänky ja vuodesohva (6h), vuodesohva ja yläkerrassa makuupaikat (8h), vuodevaatteet (peitot ja tyynyt), wc, tupakeittiö (astiat, jääkaappi, kahvinkeitin, mikrouuni, liesi), TV, ruokailuryhmä ja kalustettu terassi.

Saunamökki

Yksi kahden hengen saunamökki rannan tuntumassa. (Vuodesohva, sähkösauna)

Lapsille

Lapsille on oma sisäleikkitila vastaanoton läheisyydessä kuin myös ulkoleikkialue keinuineen ja liukumäkineen. Uimaranta on matala ja hiekkapohjainen. Lemmikkikanimme Doris viihdyttää kaikkia ohikulkijoita.

Kahvila

Kahvila olutoikeuksin on mukava keidas lomapäivän tuoksinnassa. Virvokkeiden lisäksi tarjolla myös pikkusuolaista ja pienimuotoista ruokapalvelua, makeisia, kahvia, kahvileivonnaisia ja jäätelöä.

Rantasauna

Uimarannan lähellä sijaitseva sauna on vuokrattavissa matkalaisille, kausipaikkalaisilla on omat säännölliset vuorot.

Huoltorakennukset

Leiriytyjien käytössä on WC- ja suihkutilat, toinen keittiörakennuksen lähellä, toinen ison rantasaunan takana; pyykkikone, keittiörakennus ruokailutiloineen sekä grillikatos. Keittiörakennuksissa on ruuanvalmistus- ja astianpesupaikat, juomavesipisteet ja ruokailutilat. Alueella on matkailuajoneuvojen jätevesien tyhjennyspiste.

:

Design © Hi-Vision Oy