Lehdesmäen Lomakoti

Salmijärventie 54
17800, Kuhmoinen
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 725 4538
Internet: www.lehdesmaki.palvelee.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Lehdesmäen lomakoti sijaitsee Kuhmoisissa kauniin Kukasjärven rannalla. Lehdesmäki toimii ympäri vuoden tarjoten majoituspalveluja ja hienot tilat juhliin, kokouksiin sekä koulutuksiin. Kaunis ympäröivä luonto, järvimaisemat, hirsinen rantasauna ja tunnelmallinen kota tarjoavat erinomaiset puitteet lomailuun ja luonnossa liikkumiseen.

Himoksen ja Sappeen laskettelukeskukset sijaitsevat noin 50 km ja Särkänniemen huvipuisto 70 km päässä, joten aktiiviselle lomailijalle löytyy paljon mahdollisuuksia laskettelukeskuksissa, Isojärven kansallispuistossa sekä paikallisten yrittäjien tarjoamana.

Juhlapalvelut:
Ledesmäessä löytyy hienot puitteet juhliin. Kokoukset, kurssit ja isot juhlatilaisuudet talvisin voidaan pitää kurssikeskuksessa jossa löytyy tilat 100 hengelle. Kesän juhlat ja kokoukset voidaan järjestää päätalolle saliin ja kesäterassille, josta avautuu kaunis näkymä Kukasjärvelle.

Majoitus:
Lehdesmäessä on kolme erilaista majoitustilaa; rivitalo Peltola, paritalo Rantala ja pieni mökki Punainen Tupa. Kaikissa majoitustiloissa löytyy minikeittiöt ruuanlaitto välineineen, wc ja suihkutilat sekä telvisiot.

Lisätietoa mm. aktiviteeteista löydätte kotisivuiltamme!
www.lehdesmaki.palvelee.fi

Design © Hi-Vision Oy