Ravintola Vespa

Eteläesplanadi 22
00130, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (0207) 701 460
Internet: www.ravintolavespa.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Ristorante

Italialainen ravintola Vespa on uudistanut ilmeensä. Keittiömestari Raffaele Salvatore kokkijoukkoineen on luonut suussa sulavia italialaisia herkkuja ja ruokalista on nyt entistäkin herkullisempi. Monipuolinen viinilista on vertaansa vailla - vini italiani, certo!

Toisen kerroksen Ristorantessa on lempeän italialainen tunnelma. Espan kauniit kaupunkimaisemat luovat ainutlaatuiset puitteet onnistuneisiin illallishetkiin. Vespan Ristorantessa on arkisin tarjolla myös runsas lounas.

Benvenuti!


Bar & Deli

Bar & Deli on vilkas kohtaamispaikka ja nyt avoinna aamusta yömyöhään. Deli-pisteestä saat tuoreita ja herkullisia tuotteita myös mukaan otettavaksi: salaatteja, pizzaa, täytettyjä leipiä, antipasteja ja sekä muita italian herkkuja. Bar & Delissä on myös monipuolinen kahvi- ja juomavalikoima. Welcome!


Trattoria

Trattoria on tunnelmallinen kellariravintola, joka sopii hyvin myös suuremmille seurueille. Trattorian ruokalistan erikoisuutena on keittömestari Salvatoren höyryävät padat. Kun samasta seurueesta vähintään kaksi tilaa samaa ruokaa, se tarjoillaan padasta - ja kimppahintakin on aina edullisempi! Trattorian listalta löytyvät myös kaupungin suurimmat Grandepizzat, joista riittää syötävää vähintään kahdelle. Trattorian takassa leiskuva elävä tuli tuo lämminhenkistä tunnelmaa.

Design © Hi-Vision Oy