Hotel Skatta Oy

Linnankatu 3
00160, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 659 233
Faksi: (09) 631 352
Internet: www.hotelskatta.com
Sähköposti:

Tiedot:

Hotel Skatta sijaitsee kauniissa, historiallisessa osassa Helsinkiä, lähellä keskustaa. Meri ympäröi tätä koristeellisten jugend-rakennuksien kaupunginosaa, raitiovaunu #4:n kodikas ääni sekoittuu merilokkien kimakkaan lauluun, ja hotellia vastapäätä kelluvat suuret ruotsinlaivat, jatkuvasti tulossa tai lähdössä. Nurkan takana kohoaa majesteettinen ja ylpeä Uspenskin katedraali, ja hetken aikaa sitä kuvittelee olevansa Pietarissa. Tuulet tuovat mukanaan suolaisia merituoksuja, jotka sekoittuvat raikkaaseen ilmaan.

1900-luvun alkuvaiheessa osoitteessa Linnankatu 3 oli Merimieskoti. Silloinen rakennus oli yhtä kaunis kuin naapurinsa, mutta toisen maailmansodan aikana sen loisto koki kolean lopun. Rakennus tuhoutui, ja tämän päivän rakennus rakennettiin vuonna 1960 sen tilalle. Nykypäivän Hotel Skatta perustettiin 1991, ja historiamme Merimieskotina on yhä aistittavissa: melko suuri osa vieraistamme on merimiehiä.

Vuosien aikana meillä on ollut vieraita joka puolelta maailmaa, jo 150 maasta. Monet vieraistamme ovat vakioasukkaita, jotka tulevat luoksemme yhä uudelleen, muistaen lämpimän tunnelman ja ystävällisen palvelun.

Nimi "Skatta" tulee slanginimityksestä kauniille Katajanokalle, missä hotellimme sijaitsee.

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy