Kotileipomo Riikonen Oy

Supantie 4
80510, Onttola
etsi kartalta >>

Puhelin: (013) 801 184
Matkapuhelin: 050 377 4122, 050 3774 121
Faksi: (013) 824 595
Internet: www.riikosenleipomaa.com
Sähköposti:

Tiedot:

Kotileipomo Riikonen on perustettu v. 1977, jolloin Sirkka Riikonen aloitti leipomotoiminnan Kontiolahden Onttolassa omakotitalon siipirakennuksessa sijaitsevassa leipomotilassa. Aamuisin, karjalanpiirakat leivottuaan, Sirkka Riikonen lähti myymään ne Joensuun torille.

Vuonna 1983 yritykseen tuli mukaan Sirkan poika Jorma Riikonen. Kotileipomo Riikonen Ky siirtyi v. 1989 kokonaan Jorma Riikosen omistukseen ja uudet toimitilat valmistuivat keväällä 1991 nykyiselle paikalle Kontiolahden Puntarikoskelle, n. 8 km päähän Joensuun keskustasta. Vuoden 2003 alusta yhtiö muuttui osakeyhtiöksi ja toimitusjohtajana jatkoi Jorma Riikonen.


Toiminta:

Tällä hetkellä yrityksen palveluksessa on 14 henkilöä. Henkilökunnasta suurin osa toimii karjalanpiirakoiden valmistuksessa, käsityönä tehtävässä piirakoiden ”rypytyksessä”. Lisäksi henkilökuntaa on muissa tuotantotehtävissä, mm. taikinanteossa, puuronkeitossa, paistamisessa, pakkaamisessa ja myyntityössä.

Torilla on oma myyntivaunu ja yksi myyjä vakituisesti, kesäaikana useampia myyjiä. Torimyyntiä on Joensuun kauppatorilla kuutena päivänä viikossa.

Leipomon asiakkaina ovat mm. vähittäiskaupat, muut leipomot, yritykset ja yhdistykset, suurtalouskeittiöt, ravintolat, kahvilat ja yksityiset henkilöt.

Jakelualueet: Joensuun, Kuopion ja Helsingin talousalue
Toiminta-ajatuksena on tehdä mahdollisimman aitoja, maistuvia, ”kotoisia” karjalanpiirakoita ja vatruskoita, hyvin yksinkertaisesti ja ilman lisäaineita. Nimenomaan juuri niitä oikeita ”pohjoiskarjalaissii piirakoita”, joissa on ”sitä jotain”.

Design © Hi-Vision Oy