Teatteri Vantaa

Tikkurilantie 44
01300, Vantaa
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 836 1919, (09) 836 1177
Internet: www.teatterivantaa.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Teatteri Kehä III:sta Teatteri Vantaaksi - aktiivinen uuden avauksessa

Teatteri Kehä III, nykyinen Teatteri Vantaa, on vantaalainen ammattiteatteri, joka perustettiin v.1985. Nimensä mukaisesti teatteri teki aluksi pelkästään kiertue-esityksiä tarkoituksenaan tuoda taiteellisesti korkeatasoista ja monipuolista teatteria hajanaisen Vantaan lähiöihin lähelle ihmisiä. Teatterin perustajana oli pariskunta Matti Pasanen ja Anne Nielsen, edellinen tuottajana ja taloudellisena johtajana ja jälkimmäinen näyttelijänä ja taiteellisena vastaavana.


Pieni suuri teatteri

Teatteri Vantaa on myös monipuolinen vierailuteatteri. Se on toiminut yhteistyössä Suomen Teatterikorkeakoulun kanssa ja toiminut opetusnäyttämönä v.2000. Teatteri on tuottanut lukuisia yhteistyöproduktioita eri ryhmien kanssa ja osoittanut avoimmuudellaan vetovoimaisuutensa. 20-vuoden ajan teatteri on kerännyt eturivin taiteilijoita tuotantoihinsa, mikä on taannut produktioiden korkean tason. Teatteri on huomioinut eri ikäiset katsojat ohjelmistossaan ja siten pyrkinyt edesauttamaan vantaalaisia juurtumaan alueeseensa. Tästä syystä Teatteri Vantaa on panostanut lastenteatteriesityksiin, joista Keisari ja Satakieli on vieraillut Kroatiassakin.

Teatteri on koko historiansa aikana tehnyt runsaasti kiertue-esityksiä Etelä-Suomen alueella oman Silkkisaliohjelmiston lisäksi.

Yrityksen asiasanat:

teatteri näytelmä näytös esitys

Design © Hi-Vision Oy