Keuruu (Keuruun kaupunki)

Multiantie 5
42700, Keuruu
etsi kartalta >>

Puhelin: (0207) 738 738
Faksi: (014) 771 872
Internet: www.keuruu.fi, www.keuruu.fi/matkailijat.html, www.keurusselanseutu.fi/fi/keuruu
Sähköposti:

Tiedot:KEURUUN KAUPUNKI:

Kaupunkimme tarjoaa sinulle monipuolisia elämyksiä. Majoittumisvaihtoehtoja löydät hotellitasosta leirimatkailuun. Seikkailu - lepo - viihde - kuntoilu - vaihtoehtoja löytyy. Vesistöt ja vehreä luonto, vireä vapaa-ajantoiminta, monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Perheiden peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa.

Keuruulla voi elää kiireetöntä eläämää ja asua vesistöjen lähellä maaseutuympäristössä tai keskustaajamassa. Tontteja löytyy monenlaisia kaupungilta ja yksityisiltä. Rantatontteja on tarjolla uudella Ranta-Keuruun alueella.Kaikki kaupungin tontit löytyvät: Klikkaa tonttipalveluumme

VAPAA-AJANPALVELUT:

Keuruu on hyvä paikka asua ja harrastaa. Vireä järjestötoiminta, kaunis luonto, rikas kulttuuriperinne ja hyvin hoidetut liikuntapaikat tarjoavat erinomaiset puitteet monipuoliselle harrastus- ja vapaa-ajantoiminnalle. Vapaa-aikatoimessa kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoimi tekevät yhteisvoimin työtä ja tarjoavat eväitä ja elämyksiä kuntalaisten fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnille.UIMAHALLI:

Tervetuloa uimaan, kuntoilemaan tai vaikkapa nauttimaan monitoimialtaan lämpöisestä vedestä hierontalaitteineen. Perheen pienimmät kahlailevat turvallisesti omassa altaasaan. Uimahallin sivuille pääset myös tästä. Sieltä löytyvät aukioloajat ja monipuolinen ohjelmatarjontamme.

Klikkaa uimahallimme sivuilleMATKAILU:

Keuruulla tekemistä ja toimintaa riittää niin kulttuurinälkäiselle, urheilumeiningistä pitävälle kuin luonnossa ja järvimaisemissa viihtyvälle matkailijalle. Kauneimmillaan koet rantamaisemat siipirataslaiva Elias Lönnrotilla.

Aloita Keuruun kierros Vanhan Keuruun alueelta, jossa Keuruun historia on vahvasti esillä. Keski-Suomen vanhin kirkkorakennus, Keuruun vanha kirkko, on ehtinyt jo yli 250 vuoden ikään. Kulttuuritalo Kimara vie teatterin, runon ja musiikin maailmaan. Kesäteatteria Keuruulla ja Haapamäellä esitetään kahden teatteriryhmän voimin.

Nordic Fitness Sports Parktm ei jätä ketään kylmäksi. Keurusselän Liikuntapuisto tarjoaa 11 erimittaista opastettua reittiä sauvakävelyyn, hiihtoon tai lenkkeilyyn. Tahdin määräät itse ja asu on vapaa. Lämpimiä hetkiä kuntoilun parissa tarjoaa myös uusi upea kylpylätyylinen uimahalli.

Vehreä Keuruu odottaa Sinua. Pulahda Keurusselän pärskeisiin ja ota mukaasi mieleenpainuvimmat muistot!

Klikkaa ja tutustu enemmän matkailupalveluihimme
Klikkaa ja tutustu enemmän matkailupalveluihimme

LUONTOPOLUT:

Pohjoislahden koululta (Pohjoisjärvi, os. Koskenpääntie 5, Keuruu) lähtee sinisellä nauhoituksella merkitty Lintusyrjänharjulle suuntaava 4,5km luontopolku kysymyksineen. Karttoja ja kysymyksiä saa kioskin lähellä olevasta postilaatikosta. Kesän aikana luontopolun kiertäneiden kesken arvotaan palkintoja. Pohjoislahden ala-aste sijaitsee Mäntäntien (kantatie 58) varrella, n. 7km Keuruulta Mäntän suuntaan.

Ilovuoreen on merkitty 3,2km (sininen) ja 5,7km (punainen) reitit. Reitin lähtö on Mäntäntien varrella (kt 58) hautausmaata vastapäätä.

Jukojärven luontopolku lähtee seurantalo Veikkolasta (os. Veikkolantie 20, Keuruu). Sinisellä ja keltaisella nauhoituksella merkityt reitit kiertävät 3-6km reitit. Veikkolassa on mukava grillikatos eväiden syöntiä varten.

Ketvelniemen asuinalueella on merkitty reitti Hartun lammen ympäri. Lähtö on Ketvelniemessä Runkotien päästä ja päättyy uudelle rakennusvaiheessa olevalle Ranta-Keuruun alueelle. Ketvelniemi sijaitsee Keuruun keskustasta katsoen n. 3 km luoteeseen.

Luontopolut ovat luonnonmukaisia, ei kunnossapitoa. Suositellaan kunnon säänmukaisia varusteita. Kulkeminen jokamiehen oikeuksilla!

TERVETULOA!

Design © Hi-Vision Oy