Kesäravintola Saari

Sirpalesaari
00150, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 7425 5566
Internet: www.asrestaurants.com/FI/ravintolat/saari/esittely.html

Tiedot:

Tervetuloa hyvän tuulen Saareen!

Helsingin edustalla Sirpalesaaressa sijaitseva Kesäravintola Saari tarjoaa kesäkauden parhaat suomalaiset ja saariston herkut sekä kaupungin upeimmat merimaisemat vain kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta.

Saareen liikennöi yhteysvene Saaren laiturilta Merisatamanrannasta kaksi kertaa tunnissa, tasalta ja puolelta (Pihlajasaaren laiturin vierestä). Merimatka (n. 200 m) kestää vain muutaman minuutin. Saaresta löytyy myös vierasvenepaikkoja omalla veneellä saapuville ravintola-asiakkaille.


Hyvää Suomesta ja saaristosta

Saaren keittiö on erikoistunut suomalaisiin sekä saaristolaisiin herkkuihin. Tuore kala, kotimainen liha ja juustot sekä maukkaat kotimaiset kasvikset ovat suosiomme salaisuus. Listaltamme löydät niin ”Päivän kalaa kalaonnen mukaan”, karitsaa kuin härkääkin. Klassikko annoksista Tervagraavattu lohi, Tervajäätelö sekä Flisholmenin pannukakku ovat pysyneet listalla aina Saaren perustamisvuodesta 2000 alkaen.

Saaren herkkuja voi nautiskella joko tunnelmallisessa ravintolasalissa, Sampo-kabinetin ”kapteeninhytissä” tai aurinkoisella ulkoterassilla, jonka näköala on yksi Helsingin komeimmista.

Saari tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erikokoisille tilaisuuksille, yritys- ja perhejuhlille sekä yksityistilaisuuksiin.
Rapukaudella Saari onkin yksi kaupungin suosituimpia rapujuhlapaikkoja.


Lämpimästi tervetuloa!

Yrityksen asiasanat:

ravintola ruokailupaikka juhla kokous

Design © Hi-Vision Oy