Ravintola Åminnegård

Åminnenkartanontie 4
10410, åminnefors
etsi kartalta >>

Puhelin: (019) 276 6890
Faksi: (019) 238 897
Internet: www.golfpiste.com/nordcenter
Sähköposti:

Tiedot:

Ravintola Åminnegård on korkealuokkainen ruokaravintola, jonka periaatteena on valmistaa konstailemattomia, hyvänmakuisia, tuoreista raaka-aineista koottuja aterioita niin kansainvälisiä kuin kansallisia ja paikallisiakin makuvivahteita seuraten. Laaja viinilista täydentää ateriakokonaisuudet. Tärkeää ravintolan henkilökunnalle ovat jäsentemme ja asiakkaittemme toivomukset, jotka pyritään toteuttamaan sekä ruokalistoilla että erilaisina teemoina.

Kartanosalissa tarjotaan iltaisin ala carte- sekä bistrosävyisiä pikkuannoksia. Kartanon yläkerrasta löytyy kabinetteja, jotka soveltuvat mainiosti tilausravintolakäyttöön. Kioskissa on pientä, lämmintä purtavaa joko paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi.
Kesäaikana suuri osa tarjoiltavista annoksista syntyy avoimella keittiöllä varustetussa ulkoilmaravintolassa, jonka viihtyisällä terassilla on mukava nauttia niin ruoasta ja juomasta kuin kesäsäästäkin. Terassiravintolan ruokalista rakentuu salaattipöydän antimista sekä erilaisista parila-, pasta-, kasvis- ja hampurilaisannoksista. Ravintola tarjoaa myös kotiruoka-annoksia arkipäivisin lounasaikaan.

Ravintola Åminnegård on mukava paikka juhlille. Vanhassa kartanorakennuksessa on mahdollista järjestää hauskoja juhlia, persoonallisia syntymäpäiviä tai muita tilaisuuksia.
Hyvin suunnitellut juhlat toteutetaan ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaan. Kartanon tiloissa voi järjestää kokouksia ja erilaisia muita yritystapahtumia. Tapahtumien yhteydessä voi nauttia tilaussaunamme löylyistä ja kartanon keittiön herkkuista. Saunatilassa järjestätte helposti ja tyylikkäästi esimerkiksi pienet kokoukset ja illalliset saunoineen 6–12 hengelle.

Jos olet järjestämässä tapahtumaa tai juhlia, ota yhteyttä niin suunnittelemme ja valmistelemme juhlan, illallisen tai kokouksen juuri Teidän toivomuksien mukaisesti.

Yrityksen asiasanat:

klubiravintola ravintola ruokapaikka

Design © Hi-Vision Oy