Kultainen Hirvi

Itäinen Pitkäkatu 12-14
20520, Turku
etsi kartalta >>

Puhelin: (02) 232 1243
Internet: www.kultainenhirvi.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Ravintola Kultainen Hirvi on ollu samasa paikasa Turussa jo vuojesta 1968. Jo vuosia tämä on ollu yksityisen omistuksessa oleva ravintola. Jos met tarkastelhan paikan luonnetta, nii voiaan sanoa, että täälä on hyväntuulinen ja lupsakka meininki ja ilimapiiri. Tämän lisäksi meillä tehhään hyvvää ruokaaki!

Meillä lapset huomioijaan muun muassa nii, että heille on rakennettu oma leikkikulumaus ja sitte heillä on tietenki oma ruokalista. On Liikennepuiston lehtipihiviä, Seikkailijan pizzaa, Hassuttelijan herkkukoria ja monta muuta vaihtoehtoa.

Ruokalistasta met olemma muutenki tehnhet laajan, sellaa kotisivuja ethenpäin niin huomaat asian.

Paikasta itestä vielä pieni esittely. Täälä on tillaa n.130 hengelle kerralhan. 1990 luvun huitteilla saathin ajatus rakentaa tiiliseinä jakamhan ruokapuoli ja pupi toisisthan. No, yhtenä päivänä (tais olla maanantai) meillä käväs muuan muurari kääntymässä ja nimenommaan kääntymässä, sillä lopputulos on sitte sen mukanen, ehottomasti näkemisen arvonen!

Pupista vielä sen verran, että siitä on tehty "olohuoneen jatke", jonne sie voit poiketa rentoumhan joko itekses tai kavereitten kans. Sinne met olemma järjestänhet mm. seurapelejä, lehtiä (jopa Lapin Kansa tullee!) ja kirjoja, että viihtyisit. "Hirvitikan" olemassaolo varmistaa sen, että Darts-taulu on paikalhan ja tikat terävinä.

Hirvessä täydet A-oikeudet.
Ravintolan edestä löydä ilmaiset kiekolliset parkkipaikat!
Tervetuloa!

Design © Hi-Vision Oy