Aulangon lomakylä

Aulangon Heikkiläntie 168
13900, Pekola
etsi kartalta >>

Puhelin: (03) 675 9772
Faksi: (03) 675 9723
Internet: www.aulangonlomakyla.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Aulangon Lomakylä sijaitsee seitsemän kilometriä Hämeenlinnan keskustasta Aulangon luonnonsuojelualueen kupeessa, kalaisan Aulangonjärven rannalla. Meillä pääset nauttimaan luonnonkauneudesta; aluetta on luonnehdittu tärkeäksi, suomalaista identiteettiä muokkaavaksi sielunmaisemaksi.

Alueeltamme löytyy 16 lomamökkiä, 9 huoneen retkeilymaja, 150-paikkainen A´la Carte ravintola A-oikeuksin sekä kaksi rantasaunaa ja caravan- ja telttailualue. Talvella näistä on käytössä lomamökit, rantasaunat ja caravanalue sekä ravintola tilauksesta.

Oma ranta tarjoaa mahdollisuuden uintiin, veneilyyn ja kalastukseen. Ympäröivät metsät antavat tilaisuuden metsästä ja luonnosta nauttimiseen, lenkkeilyyn, lintujen bongailuun, marjastukseen ja sienestykseen. Talvella pääsee suoraan pihalta vaikkapa hiihtämään tai lumikenkäilemään, pilkkimistä unohtamatta. Aulangon alueelta löytyy luonnonpuiston ja lomakylän lisäksi kaksi golfkenttää, Aulangon kylpylä, tenniskenttiä ja upeita ulkoilureittejä sekä ratsastustalli, kuin myös kesäteatteri.


Tervetuloa Viihtymään kanssamme!

Yrityksen asiasanat:

Design © Hi-Vision Oy